Spor
  • 25.6.2012 01:44

İşte G.Saray'ın şov yapacağı yıldızlar

Fatih Terim'in yönetime veridği listede sağ ve sol kanatlara çok iyi iki isim, süper bir golcü ve defansa oyunu kurabilecek bir yabancı istemişti.
Defans konusunu Gaziantepspor'dan Dany ile çözen yönetim, gol noktalarına Umut Bulut'u aldı.
Terim'in listesindeki mevkiler için golcü olarak Matias Suares ve Demba Ba arasında bir karışıklık var.Terim Suares'i yönetim Demba Ba'yı istiyor.Hamit Altıntop zaten gündemde.Felipe Melo ile büyük ölçüde anlaşıldı.Belirsizlik sol kanatta.Amrabat transferinin yatmasından sonra Faslı Assaidi ile bütün pürüzler giderildi.Ancak bu bölgeye sürpriz bir ismin gelebileceği belirtiliyor.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın transferler için camiaya verdiği süre doldu. Ünal Aysal'ın, "Anlaştığımız oyuncuları 25-30 Haziran tarihleri arasında açıklayacağız" demesinin ardından gözler yönetime çevrildi. Sarı-kırmızılıların, daha önce prensip anlaşmasına vardığı isimleri bugünden itibaren açıklamaya başlaması, hafta sonunda Türk Telekom Arena'da toplu imza töreni yapması bekleniyor. Aslan'ın listesinde; Arsenal'li Arshavin, Newcastle'dan Demba Ba, Anderlecht'li Matias Suarez, Heerenveen'den Assaidi, Benfica'dan Oscar Cardozo, Lyon'dan Lisandro Lopez ve Michael Bastos, Real Madrid'den Hamit Altıntop, Bordeaux'dan Yoan Gouffran, Toulouse'dan Umut Bulut gibi yıldızlar bulunuyor. Ücretini 3 milyon euro'ya indiren Felipe Melo ile de bu hafta yeni mukavele imzalanacağı belirtiliyor. İç transferde anlaşmaya varılan Necati Ateş'in yanı sıra Sabri Sarıoğlu ile de sözleşme uzatılacak. Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferi için de görüşmeler sürüyor.
Galatasaray, geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan Melo konusunda bonservisi için Juventus ile temaslarda bulunurken, Brezilyalı futbolcunun yıllık ücretinde, istediği indirimi yapmasını bekliyor. Melo'ya yıllık 2. 5 milyon euro teklif eden Galatasaray'a yeşil ışık yakan Brezilyalı futbolcunun 2. 9 milyon euroya indiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:08

İLGİLİ HABERLER