Yaşam
  • 18.10.2023 12:47

İşte İsrail'in katliamına öfke saçan magazin ünlüleri.. Yahudi Minik Serçe'den tık yok

"Katil İsrail, kana doymadın, vahşete doymadın" Gazze'de katliam yapan İsrail'e ünlü isimlerden lanet yağdı!
Vahşet, katliam, soykırım... Katil İsrail'in Gazze'de yaptığı zulmü anlatmaya kelimeler yetersiz kaldı. Kana doymayan İsrail, Gazze'de sivillerin tedavi gördüğü ve sığındığı hastaneyi vurdu. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında El-Ehli Hastanesi'ni hedef aldı. Filistin Sağlık Bakanlığı, saldırıda çoğunluğu çocuk ve kadın 500'den fazla kişinin şehit olduğunu açıkladı. Dünyanın ölüm sessizliğine büründüğü kanlı soykırıma ülkemizden tepki yağdı. Sanat camiası da gözünü kan bürümüş katil İsrail'e "DUR" dedi. İşte ünlü isimlerin sivilleri hedef alan, savaş suçu işleyen, çocuk katili İsrail'e tepkileri...

Ünlü şarkıcı Tarkan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneye düzenlediği saldırı sonucu hayatını kaybeden sivillerin ardından bir açıklama yaptı.

"İnsanlık suçu"

Tarkan, yaptığı saldırılarla Gazze'deki sivillerin ölmesine neden olan İsrail'i kınadı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı mesajında, saldırının bir insanlık suçu olduğunu söyledi.

İşte Tarkan'ın açıklaması:

"Acilen harekete geçmelidir."

"Dün İsrail’in Gazze’de bombaladığı hastanede masum sivilleri hedef alması, çocukları, kadınları öldürmesi kabul edilemez. Bu sadece bir savaş suçu değil, insanlık suçu ve utancıdır. Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir."

Dünyanın ölüm sessizliğine büründüğü kanlı soykırıma ülkemizden tepki yağdı.

Sanat camiası da gözünü kan bürümüş katil İsrail'e "DUR" dedi. İşte ünlü isimlerin sivilleri hedef alan, savaş suçu işleyen, çocuk katili İsrail'e tepkileri...

ESRA EROL: İÇİM TİTRİYOR

Ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erol, "Burası bir hastane savaşın masumları nasıl hedef aldığı insanlık suçunun en ağırının yaşandığı bir savaşa tanık oluyoruz. İçim titriyor!!! Bu bir katliamİsrail'in #Gazze'de El Ahli Hastanesi'ne düzenlediği hava saldırısında 500 kişi öldü." ifadelerini kullandı.

ALİŞAN: YETMEDİ Mİ ÖLDÜRDÜĞÜN MASUMLAR?

Ünlü şarkıcı Alişan, "Yetmedi mi öldürdüğün masumlar? Doymadın kana, doymadın vahşete, doymadın cinayete... Hastane bombalamak, binlerce masum insanı öldürmek ne demek? Katilsin İsrail! Kahrolsun İsrail"

BURAK ÖZÇİVİT: Görüntülere yürek dayanmıyor!

FAHRİYE EVCEN: Bu insanlığa sığmaz!

TAN SAĞTÜRK: İnsanlığın bittiği yer!

OKTAY KAYNARCA

Katliamı durdurun. Bütün dünya bu zulme dur demek zorunda. Dünyanın gözü önünde yapılan bu vahşete son verilmelidir..

 

İREM DERİCİ: ÜZGÜNÜM...

İrem Derici, "El birliğiyle üstümüze düşeni yapalım. Kanımız çekildi, gördüklerimiz insanlık dışı, üzgünüm"

DEMET AKALIN: İNSANIZ BİZ CANIMIZ YANIYOR!"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, " Hastane bombalamak insanlık suçudur. Net! Savaşın da bir kuralı vardır! Lanet olsun! İnsanız biz canımız yanıyor!"

SERHAT TEOMAN: YAZIKLAR OLSUN

Ünlü oyuncu Serhat Teoman ise, "Hastane bombalamak insanlık suçudur. Yazıklar olsun. Tüm dünya sadece izliyor"

BAŞAK DİZER: DURDURUN BU VAHŞETİ!"

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ise bu katliama sessiz kalmayarak, "Yeter artık! İnsanlık öldü! Çocuklar öldü, çocuklar! Durdurun bu vahşeti!"

BUSE VAROL: KÖKÜNÜZ KURUSUN İNŞALLAH

Buse Varol

BERGÜZAR KOREL

"İşte gerçek bu! Yıllardır yapılan bu! Görmezden gelinen, alışılan bu barbarlık! Son iki haftadır olduğu kadar ses getirmedi ya, yazıklar olsun tüm insanlığa"

BERGÜZAR KOREL : ŞİMDİ BİR ÇOĞU MELEK OLDU BU YAVRULARIN!

Dünya durmalı şuanda!

BERGÜZAR KOREL : BİR HALK YOK EDİLİYOR!

DEMET ŞENER

BERK ATAN: VAHŞET YAŞATILIYOR

Ünlü manken Berk Atan, "Tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de Filistin halkına vahşet yaşatılıyor. Bu resmen kılıfına uydurulmuş bir sivil katliama dönüştü. Binlerce masum çocuk hayatını kaybediyor ve tüm dünya sadece izliyor. Bir çocuğun yaşama hakkını elinden alan tüm davaların Allah belasını versin"

ÇAĞLA ŞIKEL

HADİSE: KATLİAMDIR!

Ünlü şarkıcı Hadise ise, "Bu bir savaş değil! Sivilleri öldürmek, hastaneleri vurmak bir savaş suçudur. Katliamdır!" ifadelerini kullandı.

BERK ATAN

BİRSU DEMİR

PINAR ALTUĞ

MİNE TUGAY

UMUT AKYÜREK

NEBAHAT ÇEHRE

HAKAN PEKER

Lanetliyorum. Sözün bittiği yer…

BİRCAN BALİ

AYDAN ŞENER

BÜLENT ŞAKRAK

Güncellenme Tarihi : 19.10.2023 00:29

İLGİLİ HABERLER