Yaşam
  • 17.8.2007 02:57

İŞTE MAGAZİN ÜNLÜLERİNİN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ TAKINTILARI!..

CEM YILMAZ: Gösteri öncesi kulisteki kanepede mutlaka uyuyan ünlü komedyen, bu şekilde kafasını boşaltıp, enerji topladığına inanıyor.

AYSEL GÜREL: Söz yazarı Aysel Gürel evinde karafatma besliyor. Gürel geçen hafta 'Hatice' ismini verdiği karafatmasını öldürdüğü gerekçesiyle kızı Müjde Ar'ı 'Sen katilsin' diyerek evinden kovmuş.

SEREN SERENGİL: Ünlü şarkıcı gittiği restoranlarda köpeklerine de porselen tabakta servis yaptırıyor. Şarkıcı masada yemeğini yerken, köpeği de ayağının dibinde karnını doyuruyor.

MAHZAR ALANSON: MFÖ grubunun üyesi Mazhar Alanson, gittiği her yurt dışı seyahatten değişik bir peruk satın alıyor. Ünlü müzisyenin evinde yaklaşık 200 adet peruk bulunduğu söyleniyor.

DEMET AKALIN: Sahneye çıkmadan önce çantasından çıkardığı nazar boncuklarını kulisteki odasının her yanına asan şarkıcı bir de bu boncukları okşuyor. Akalın, ayrıca bir kase yoğurt yemeden sahneye çıkmıyor.

DENİZ AKKAYA: Manken ve oyuncu Deniz Akkaya, dostları arasında, yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmamasıyla ünlüdür. Akkaya, arkadaşlarına özel günlerinde sadece mavi gül gönderiyor.

SELİN TOKTAY: Manken evinde ampul kullanmıyor. Her odada sadece mum yakıyor. Toktay, soranlara da stressiz ve doğal bir ortamda yaşamak için böyle yaptığını söylüyor.

(Bugün)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:45

İLGİLİ HABERLER