Asayiş
  • 22.5.2024 14:31

İstihbaratçı sandığı sevgilisi üfürükçü çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Ayten Hanım, evlilik vaadiyle dolandırıldığını anlattı. Ayten Hanım'a kendisini istihbaratçı olarak tanıtan Yaşar ise üfürükçü çıktı. Mağdur kadın, "Yaşar ablasının kömürlüğünde saklanıyor. Beraber büyücülük yapıyorlardı" iddiasını ortaya attı. 

Canlı yayında yaşananlar milyonları şaşkına uğrattı. İşte olayın detayları

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine çok ilginç bir olay yaşandı. Programa katılan 56 yaşındaki Ayten Akyol, evlilik vaadiyle dolandırıldığını anlattı.

DERDİNİ MÜGE ANLI'YA ANLATTI...
İddialara göre, çağın vebası kanser ile mücadele eden Ayten Hanım, ablasının tanıştırdığı Yaşar Bey'e gönlünü kaptırdı.

'MR'A GİRDİĞİMDE ÇIKARTTIĞIM ALTINI DA ÇALDI'
3 milyon TL değerindeki evini ve tüm birikimini de Yaşar Bey'e kaptıran Ayten Akyol, "Yaşar kendisini MİT'çi olarak tanıttı.

Beni evlilik vaadiyle kandırdı. MR'a girdiğimde çıkarttığım altını da çaldı" ifadelerini kullandı. Ayten Hanım ayrıca, Yaşar'ın çantasından kartlarını alıp internet bankacığı ile paralarını kendi hesabına yolladığını da anlattı.

YAŞAR ÜFÜRÜKÇÜLÜK YAPIYORMUŞ
İddiaların odağındaki ismi arayan Müge Anlı ise bugünkü canlı yayında Yaşar'ın aslında üfürükçülük yaptığını açıkladı.Yayına bağlanan kişiler ise Yaşar'ın babasının da bu işi yaptığını, başka insanlardan da bu şekilde para aldığını anlattı.

Yaşar Bey ise iddialara göre sevgilisinden aldığı evi geri vereceğini söyledi ancak sözünü tutmayıp kaçtı.

KÖMÜRLÜKTÜ SAKLANIYOR İDDİASI…

Ayten Hanım, Yaşar'ın ablasının kömürlüğünde saklandığını söyledi. Kayıp adamın ablası ise Yaşar'ın evde olmadığını belirtti ve iddiaları reddetti.

"BERABER BÜYÜCÜLÜK YAPIYORLARDI"
Ayten Hanım da "Nasıl nerede olduğunu bilmiyormuş. Beraber büyücülük yapıyorlardı. Kömürlükte saklanıyor. Damdan dama atlamıştır" dedi..

 

Güncellenme Tarihi : 22.5.2024 14:37

İLGİLİ HABERLER