Gündem
  • 9.9.2024 20:49

İtirafçıdan korkunç açıklamalar.. Narin battaniyeye sarılmıştı.. 200 bin lira veririm dedi

Türkiye, korkunç cinayete kurban giden Narin Güran'a ağladı. 8 yaşındaki Narin, otopsi işlemleri sonrası köyünde toprağa verilirken itirafçı olan sıva ustası Nevzat B. kan donduran cinayeti anlattı. "Amca Salim Güran battaniyeye sarılı şeyi göstererek 'Bunu yok edeceksin' dedi. 200 bin TL teklif etti. Çuvalı alıp dereye götürdüm" ifadelerini kullandı. İtirafçının Narin'in cesedini taşıdığı kırmızı aracın görüntüleri ise ilk kez ortaya çıktı. İşte detaylar!

Narin cinayetinde yeni gelişme! Jandarma itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptı…Narin'in cansız bedenin bulunduğu yerde savcılar eşliğinde itirafçı ile keşif yapıldı..Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

<p><span style="color:#B22222"><strong>NARİN'İN AMCASI: BEN ÖLDÜRMEDİM</strong></span></p>

<p>Bu ifadeden sonra Narin'in amcasının ne söyleyeceği merak ediliyor.</p>

<p>Şimdiye kadar gelen bilgilere göre muhtar olan amcanın 'Ben öldürmedim' dediği belirtiliyor.</p>

Bunun ardından ilk itiraf geldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir kişi, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

BATTANİYEYE SARILI ŞEYİ GÖSTEREREK 'BUNU YOK EDECEKSİN' DEDİ

Benim evim ve Muhtar Salim Güran'ın evi yaklaşık 80-100 metre mesafe vardır. Ben evden kendi aracım olan 23 AN 630 plaka sayılı aracım ile çıktım, sonra arkamdan beyaz renkli ve 47 plaka ile başlayan bir araçla Salim Güran'ın geldiğini gördüm. Mezarlıktan, Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan parke döşeli köyün iç yolunda, Salim Güran bana korna ve selektör yaptı, ben de bana içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim. Salim Güran aracından inerek benim aracıma doğru geldi, ben de araçtan indim ve Salim Güran bana eliyle göstermek suretiyle 47 plakalı aracın ön yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek 'Bunu yok edeceksin' dedi. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette ve hareketsiz vaziyette yatan bir insanın olduğunu gördüm" diye konuştu.

"İYİ DÜŞÜN 200 BİN TL VERİRİM"

Salim Güran'ın, yeğeni Narin'in cesedini yok etmek için 200 bin lira teklif ettiğini belirten Nevzat B., "İnsan olduğunu anlayınca şaşırdım ve tereddüt ettim, bu esnada Salim Güran bana hitaben 'İyi düşün, sana 200 bin lira veririm' dedi. Bu esnada etrafımızda kimse yoktu. Bana 'Aracında torba var mı?' dedi. Ben de aracımın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim Güran'a verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk, bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı.

Üzerinde asılı bir küçük çanta vardı, çocuğu torbaya koyduğumuz esnada sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı. Çuvala çocuğu yerleştirdikten sonra çuvalın ağzını orada bağlamadan benim aracım olan 23 AN 630 plakalı kırmızı renkli şahin model aracımın arka koltuğun önündeki ayak paspasının olduğu yere koydum ve aracıma bindim, aracımın yönü mezarlık tarafıydı. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce 'Göl' diye tabir ettiğimiz, Eğertutmaz Deresi'ni işaret etti ve 'Oraya götür' dedi.

Cenazeyi, muhtarla birlikte çuvala koyduklarını anlatan şüpheli, sonrasında muhtarın kendisinden ayrıldığını anlattı. Aynı kişi cenazeyi kendisinin daha sonra dere kenarında sakladığını söyledi. İtirafçı, cesedi derenin kenarına koyduktan sonra bölgedeki ekiplerle birlikte arama çalışmalarına katıldığını da söyledi.

NARİN'İN AMCASI: BEN ÖLDÜRMEDİM

Bu ifadeden sonra Narin'in amcasının ne söyleyeceği merak ediliyor.

Şimdiye kadar gelen bilgilere göre muhtar olan amcanın 'Ben öldürmedim' dediği belirtiliyor.

Jandarmanın itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptığı öğrenildi.

Amcası Salim Güran’ın 200 bin lira para teklifi üzerine Narin’in cesedini alıp gizlediğini itiraf eden Nevzat B., jandarma eşliğinde dere kenarına götürüldü. Burada Nevzat B.’nin ifadesine başvuruldu.

Öte yandan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin kırmızı otomobille dereye götürüldüğü ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 9.9.2024 21:05

İLGİLİ HABERLER