Gündem
  • 6.9.2024 20:58

İYİ Parti'den bir milletvekili daha istifa etti

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde 44 milletvekili kazanan İYİ Parti, daha sonraki süreçte adeta mum gibi eridi. Seçimde kazandığı milletvekili sayısının dörtte birini kaybeden İYİ Parti 31 milletvekiline düştü.
İYİ Partili 13 milletvekili partisinden istifa etti. Bugün de o istifalara bir yenisi elendi..

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Dursun Ataş istifa etti..

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın partisinden istifa ettiği öğrenildi. Ataş'ın istifasıyla İYİ Parti'nin vekil sayısı 31'e düştü..

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa etti. İstifasıyla ilgili açıklama yapan Ataş; şunları söyledi:

Bugün, büyük bir onurla sürdürdüğüm İYİ Parti üyeliğime veda ederken, içimde derin bir sorumluluk duygusuyla sizlere sesleniyorum. Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil; bilakis, millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır. Kuruluşundan itibaren içinde bulunduğum İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, ülkemizin refahı, demokrasimizin güçlenmesi, milletin sesini duyurmak ve vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam standartlarına ulaşması için var gücümle, gece-gündüz, yedi gün yirmi dört saat çalıştım. Buna en yakın şahit Kayserili hemşerilerimdir. Nitekim iki genel ve iki yerel seçimde de Kayseri; İYİ Parti’ye, yurt genelinde aldığı ortalama oyun üzerinde oy vermiştir.

Güncellenme Tarihi : 6.9.2024 21:08

İLGİLİ HABERLER