Yaşam
  • 23.4.2022 19:49

İzmir’in En Sakin ve Huzurlu Tatil Beldeleri

Türkiye’nin her karış toprağının kendine has bir güzelliği var. Ancak Ege bölgesi özellikle tatil yapmak isteyenler için adet bir cennet! İzmir ise tatil için rotasını Ege’ye çevirenlerin en çok tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Sizler için kentin en güzel tatil beldelerini araştırdık.

Özdere

Eğer sessiz ve sakin bir yerde tatil yapmak isterseniz Özdere tam size göre demektir. Menderes ilçesinde yer alan Özdere huzurlu atmosferi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamak için araç kiralama yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu sayede Özdere’ye yakın olan tatil beldelerini de gezme şansını yakalayabilirsiniz.

Sığacık

Gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyenler hiç tereddüt etmeden tercihini Sığacık yönünde kullanıyor. Seferihisar’ın en güzel semtlerinden biri olan Sığacık’ta konaklayabileceğiniz otel sayısı da bir hayli fazla! Ayrıca gözlerden ve objektiflerden uzak bir tatil yapmak iseyen ünlü isimlerle karşılaşma olasılığınız da bir hayli yüksek! Ne dersiniz, bu yaz tatilinizi taçlandırmak için Sığacık harika bir fikir değil mi?

Dikili

Kent merkezine 120 km uzaklıkta bulunan Dikili, ‘tatilde önceliğim huzur’ diyenlerin ortak tercihi haline geliyor. Özellikle İstanbul ve Balıkesir’den bu bölgeye gidenlerin sayısı bir hayli fazladır. Gece hayatının çok aktif olduğu söylenemez ancak gün içerisinde tekne turları ya da trekking gibi çeşitli etkinlikler ile zamanınızı renklendirebilirsiniz. Muazzam manzaralara sahip olduğunu da bilmeyenler için aktaralım.

Ürkmez

Pek çok kişi adını bile bilmiyor ve bu nedenle Ürkmez, İzmir’in gizli kalmış cennet köşelerinden biri oluyor. Ancak bir defa gidenlerin bir sonraki yaz da Ürkmez’e gitmek için adeta gün saydığını belirtmeliyiz. Siz de bu harika tatil beldesinin müptelası olabilirsiniz. Seferihisar ile Gümüldür arasında kalan Ürkmez’e en kolay şekilde ulaşmanın yolu araç kiralamaktır.

Eğer Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemini güvenilir bir platform üzerinden yapmak isterseniz Yolcu360.com adresine tıklayın. Bu site üzerinden en uygun fiyatla araç kiralayabiliyor ve kiraladığınız aracı da İzmir’de, havaalanından teslim alabiliyorsunuz. Eğer araç kiralarsanız her gününüzü farklı bir tatil beldesinde geçirebilir, İzmir’in tarihi yerlerini rahatlıkla gezme şansını da elde edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2022 19:50

İLGİLİ HABERLER