Spor
  • 25.4.2023 01:38

Jesus şok etti.. Geçen haftaya gör zirvede bir şey değişmedi, bir kaybımız yok

Jorge Jesus: 3 gol yedik ama rakip kalemize gelemedi

Süper Lig'in 31. haftasında ağırladıkları İstanbulspor ile 90+6. dakikada yenilen golle 3-3 berabere kalarak Galatasaray ile puan farkını kapama şansını kaybeden Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Jorge Jesus'tan şampiyonluk yarışı ve maç sonu yaşananlara ilişkin açıklama

Süper Lig'in 31. haftasında sahasında ağırladığı İstanbulspor ile uzatma dakikalarında gelen gol sonucunda 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken şampiyonluk yarışına ve maç sonunda taraftarlar ile yaşanan gerginliğe değindi.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı İstanbulspor ile uzatma dakikalarında gelen gol sonucunda 3-3 berabere kaldı. Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Jorge Jesus'un açıklamalarının tamamı:

"Aslında maçın başında oyunu kolaylaştırmıştık. 2-0'ı yakaladıktan sonra rakip seken bir toptan 2-1 yaptı. Takım, o golden sonra biraz sakinliğini kaybetti. Aslında sonuna kadar savaştı bugün takım. Maçın büyük bölümünde ofansif olarak kaliteliydik. 3 gol attık ama evinizde 3 gol atıyorsanız puan kaybetmemeniz gerekiyor. Rakibimizin de hakkını vermemiz gerekir. Maçın sonuna baktığınız zaman 3 gol yedik. Rakibimiz ile puan farkını azaltma şansımız vardı ama maalesef bunu yapamadık. Duruma baktığınız zaman hiçbir şey değişmemiş gibi oluyor iki takım da berabere kaldığı için. Yine aynı durum devam ediyor. Tabii ki 90 artılarda gol yemek herkesi geriyor. Çünkü bu bizim için ağır bir darbe oldu. Son dakikalarda böyle bir gol yiyince taraftarların da gösterdikleri reaksiyonu anlıyorum. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor"

"Aslında bugünkü goller için pek katılmıyorum dediğinize. Belirtmiş olduğunu gibi bugün defansif anlamda bazı anlarda çok iyi değildik ama her takım, zaman zaman bu tarz zorluklar yaşayabilir maç içerisinde. Takımın geneline baktığımız zaman bu takım; pes etmeyen ve sonuna kadar savaşan, her şeyi yapan bir takım. Bugün de onu yaptık ama 1 puanla ayrılıyoruz. Önemli olan takımın çok çalışmış, savaşmış ve her şeyi vermiş olması. Futbol böyle maalesef"

"Herkesin gergin olmasını anlıyorum böyle bir maçın sonunda. Taraftarların gergin olmasını anlıyorum. Hepimiz büyük bir üzüntü yaşadık. Onları da anlıyorum. Kimse böyle bir sonucu beklemiyordu, bizler de beklemiyorduk. Dolayısıyla üzgünüz, hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu tarz tepkilerin olmasını normal karşılıyorum"

Güncellenme Tarihi : 25.4.2023 01:40

İLGİLİ HABERLER