Yaşam
  • 1.6.2022 23:43

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki mahkeme sonuçlandı

ABD’li ünlü aktör Johnny Depp, Amber Heard’e açtığı hakaret davasını kazandı.

Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard olayında büyük ifşası! 'Parmağımı kırdı  beni dövdü yüzüme sigara bastırdı' bildiklerinizi unutun - Galeri - Takvim

Bir dönem Hollywood'un gözde çifti olan Johnny Depp ile Amber Heard'ün 50 milyon dolarlık "iftira" davasında jüri Depp'in lehine karar verdi. Jüri, Johnny Depp'e eski eşi Amber Heard tarafından 15 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'dan yumruk yediğini iddia etti - Magazin  Haberleri | NTV

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında tüm dünya tarafından izlenen 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri kararını verdi.

14 saat süren karar alma sürecinin sonunda Jüri, Johnny Depp'i haklı bularak Amber Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti.

Jüri, aktör Depp'in eski karısını 'karalamadığını' tespit ederken, davanın ardından konuşan Johnny Depp, "Jüri bana hayatımı geri verdi, müteşekkirim" dedi.

Amber Heard kararın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığı kelimelerin ötesinde" dedi.

Olaylı Johnny Depp-Amber Heard davasında 'tehdit' iddiası: 'Bebeğimi  mikrodalgaya atmak istiyorlar'

DAVA SÜRECİ

Depp eski eşi Heard'ün kendisini 'aile içi istismarı temsil eden bir halk figürü' olarak gösterdiğini öne sürerek 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı.

Johnny Depp ile Mahkemesi Devam Ederken Sansasyon Yaratan Amber Heard'ün  Hayatını Mercek Altına Alıyoruz!

eard ise Depp'in suçlamalarını "aldatmaca" olarak nitelendirerek Depp'in kendisini karaladığını söylemiş ve 100 milyon dolarlık bir dava açmıştı.

Son dakika... Johnny Depp-Amber Heard davası: Hangi iddialar ortaya atıldı?  | Dünyadan Haberleri

Depp, Heard'e veya herhangi bir kadına vurduğunu reddetmiş ve ilişkilerinde şiddete başvuranın Heard olduğunu söylemişti.

Akılalmaz iddialar... Gerçekte neler oldu? Amber Heard ve Johnny Depp'in 13  yıllık fırtınalı ilişkisi | 7 SORU 7 YANIT - Magazin Haberleri

Depp ve Heard, 2011'de "The Rum Diary" çekimleri sırasında tanışmış ve Şubat 2015'te evlenmişlerdi. 2017'de ise boşanmışlardı.

Amber Heard-Johnny Depp davası devam ediyor! 'Onu korumaya çalıştım' -  Magazin Haberleri - Milliyet

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.6.2022 23:48

İLGİLİ HABERLER