Spor
  • 3.5.2023 00:20

Jorge Jesus’un dudak uçuklatan transfer listesi sızdı!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu İsmail Kartal yönetiminde tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona Jorge Jesus yönetiminde başladı. Ligin ilk haftalarında flaş bir başlangıç yapan sarı-lacivertli ekip, üst üste galibiyetlerle adından söz ettiren bir performans sergiledi. Daha sonra yaşanan inişli çıkışlı süreçte liderliğini kaybeden Fenerbahçe, son haftalarda yeniden Galatasaray'ı yakalamayı başardı. Şampiyonluk yarışında işler iyice kızışırken Jorge Jesus'un da dikkat çeken transfer listesi sızdı. 

JESUS İLE YOLA DEVAM KARARI ÇIKTI

Sarı-lacivertli takımda Başkan Ali Koç devam ederse onunla bir sene daha devam ederim diyen Jesus ile yola devam kararı çıktı.Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yükse Divan Kurulu toplantısında birçok kongre üyesi Başkan Ali Koç'a "Jesus ile yola devam etmeliyiz" diye istekte bulunurken Portekizli teknik adamın yeni sezon ile ilgili hazırladığı ilk raporun detayları ortaya çıktı.

Takıma mutlaka takviye yapılmasını isteyen Jesus'un yönetime verdiği transfer listesinde 4 bölgeye yeni isimleri istedi.

Sağ ve sol kanat, bir orta saha ve bir de forvet alınmalı diyen Jesus ayrıca uzun süredir takip ettiği bazı isimler ile ilgili de fikrini sundu.

İşte Jesus'un transfer listesindeki futbolcular:

Nathan Redmond

Fabio Borini

Haji Wright

Ryan Kent (Ajansspor)

Güncellenme Tarihi : 3.5.2023 00:22

İLGİLİ HABERLER