Spor
  • 4.7.2024 12:35

Jose Mourinho transfer listesini Ali Koç yönetimine bildirdi

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü ‘Special One’ lakaplı Jose Mourinho transfer listesini Ali Koç yönetimine bildirdi. Mourinho, 20 milyon euro bonservis ödenen yıldız golcünün transfer edilmesini istedi. Transfer için görüşmeleri yürüten Sportif Direktör Mario Branco’nun transferi bitirmeye çok yaklaştığı kaydedildi.

Yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran’da Topuk Yaylası’nda başlayan sarı-lacivertli takım, 29 Haziran’da çalışmalarını bitirdi. Kampın son gününde Romanya ekibi FC Petrolul Ploiești takımını hazırlık maçında yenen sarı-lacivertli takım, daha sonra İstanbul’a döndü.

1

‘Special One’ Mourinho transfer listesini Ali Koç’a verdi! 20 milyon euroluk gol makinesini istedi! Branco transferi bitirmeye çok yaklaştı - Resim: 2

İstanbul’da 2 gün çalışma yapan sarı-lacivertli takım, daha sonra Avusturya’nın Graz şehrine gitti. Burada Jose Mourinho önderliğinde yoğun bir çalışma yapan sarı-lacivertli takımda transfer çalışmaları da sürüyor.

Fatih Karagümrük takımından 23 yaşındaki sol bek Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, son olarak Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü’yü 8.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, Asbaşkan Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken forvet transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

JOSE MOURINHO, YOUSSEF EN-NESYRI'NİN TRANSFER EDİLMESİNİ İSTEDİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, The Special One lakaplı Jose Mourinho, yönetime verdiği transfer listesinde İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla’da forma giyen Faslı golcü futbolcu Youssef En-Nesyri’nin transfer edilmesini istedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE CİDDİ MESAFE KAYDEDİLDİ

Sabuncuoğlu’nun aktardıklarına göre Sevilla Sportif Direktörü Víctor Orta ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Youssef En-Nesyri’nin transferi için yapılan bonservis görüşmelerinde ciddi anlamda aşama kaydetti. Ayrıca futbolcu da Türkiye’ye sıcak bakmaya başladı.

Sabuncuoğlu, Insider programında bu transfer gelişmesi hakkında şunları söyledi:

“Sevilla Sportif Direktörü Víctor Orta ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Youssef En-Nesyri’nin transferi için yapılan bonservis görüşmelerinde ciddi anlamda aşama kaydetti. 25 milyon eurodan başlayan pazarlıkta bonservis 20 milyon euro aşağılarına, biraz o civarlara yaklaşıyorlar. “

“Jose Mourinho’nun verdiği transfer listesinin tepesinde Youssef En-Nesyri var. Mourinho, ‘En-Nesyri’yi istiyorum’ dedi ve transfer görüşmeleri başladı. Youssef En-Nesyri’de Türkiye’ye sıcak bakmaya başladı. Transferin bitirilmesi için üst düzey çaba harcanıyor. Mario Branco, En-Nesyri transferini 22 Temmuz’da oynanacak olan Lugano maçından önce bitirmek tek arzusu. En-Nesyri, Jose Mourinho’nun onay vermesiyle bitirilmeye yakın olan bir transfer.”

BONSERVİSİ İÇİN 20 MİLYON EURO ÖDENDİ

Güçlü fiziği olan 1.92 boyundaki yıldız futbolcu, son vuruşlarıyla dikkat çeken 27 yaşındaki Faslı futbolcu, 2019-2020 sezonunda 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Leganes takımından transfer edildi.

Güncellenme Tarihi : 4.7.2024 12:41

İLGİLİ HABERLER