Spor
  • 14.6.2024 12:53

Jose Mourinho'dan Edin Dzeko kararı!

Trendyol Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun isteğiyle yeni sezon hazırlıklarını erken tarihe çekerek 22 Haziran'da top başı yapacak. Lige şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen sarı-lacivertli camia transferlerde de adımlarını atacak. Portekizli teknik adam, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Edin Dzeko için de kararını verdi.

İLK TAKVİYE LEVENT MERCAN

Sarı-Lacivertliler, yeni sezon öncesi ilk takviyesini sol beke yaptı. SABAH Spor'un ilk olarak 4 Mayıs 2024'te okuyucularına duyurduğu Fenerbahçe-Levent Mercan flörtü resmiyet kazandı.

 

Son dakika haberleri: Jose Mourinho’dan Edin Dzeko kararı! Boşnak yıldıza 25 milyon Euro teklif gelmişti...

4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Ferdi Kadıoğlu'nu takımda tutarak yedekleyecek bir isim arayışında olan sarı-lacivertli yönetim, Fatih Karagümrük forması terleten Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kanarya'nın bu transfer için İstanbul ekibine 2 milyon Euro bonservis + bonus ödeyeceği öğrenildi.

Son dakika haberleri: Jose Mourinho'dan Edin Dzeko kararı! Boşnak yıldıza 25 milyon Euro teklif gelmişti...

MOURINHO'DAN DZEKO KARARI!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna Mourinho'nun oturmasının ardından takımda kalacaklar da netleşmeye başladı.

Son dakika haberleri: Jose Mourinho'dan Edin Dzeko kararı! Boşnak yıldıza 25 milyon Euro teklif gelmişti...

Suudi Arabistan kulüplerinden önemli teklifler alan ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan 38 yaşındaki Edin Dzeko'nun, yeni hocasıyla görüşmesinin ardından sarı-lacivertli formayı giymeye karar verdiği öğrenildi.

Portekizli teknik patronun, Bosnalı yıldız Dzeko'yu takımda görmek istediği kaydedildi.Arabistan ekibinin Bosnalı yıldızdan gelecek cevap beklediği ifade edilmişti. Fakat Mourinho'nun kararı sonrası Boşnak yıldız takımda kalacak.

Güncellenme Tarihi : 14.6.2024 12:58

İLGİLİ HABERLER