Asayiş
  • 27.8.2024 17:51

Kaçarak evlenmişti.. Eşini bıçakla katleden cani koca tutuklandı

Muğla’da Muhittin Kıvrık (43), kendisi hakkında 3 ay evden uzaklaştırma kararı aldıran eşi Senem Kırık’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürmüştü. Muğlalı kadınların tabutunu taşıdığı Kıvrık’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Korkunç cinayette dehşet anları ortaya çıktı - Yaşam Haberleri

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve bir kırtasiyede kasiyer olarak çalışan Senem Kırık (40), kendisine şiddet uygulayan eşi Muhittin Kıvrık (43), hakkında 3 ay evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Ardından da boşanmak istediğini bildirdi. 

Boşanmak istemeyen Muhittin Kıvrık, dün sabah konuşma bahanesiyle eşini aracına bindirdi. Orhaniye Mahallesindeki Akasya Sokak'ta park halinde bulunan otomobilde konuşmaya başlayan çift arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, araçtan inen Senem Kıvrık, kaçmak istedi. 

Senem Kıvrık cinayeti: Katiliyle kaçarak evlenmiş…

Ancak araçtaki sopayı alıp peşinden koştuğu eşinin başına vurarak yaralayan Muhittin Kıvrık, ardından da karnından bıçakladı. Saldırgan kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Senem Kıvrık, hayatını kaybetti. Belediyede ambulans şoförü olarak çalışırken 15 gün önce işten ayrıldığı öğrenilen Muhittin Kıvrık'ın ise ormanlık alana kaçtığı belirlendi. Jandarma ve polis ekipleri, saldırganı yakalamak için bölgeyi abluka altına aldı.

Muğla'da eşinin katlettiği kadın son yolculuğuna uğurlandı - Yaşam Haberleri

KOCA TUTUKLANDI

Kıvrık, ekiplerin çalışmaları sonucu gözaltına alındı. Cinayette kullandığı bıçak da ekipler tarafından ele geçirildi. Kıvrık'ın yarın öğleden sonra vereceği ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan talihsiz kadının bıçakla öldürüldüğü dehşet anlarının da görüntüleri ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan Kıvrık, adliyeye sevk edildi. Senem'i öldüren cani koca Muhittin Kıvrık çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Senem Kıvrık cinayeti: Katiliyle kaçarak evlenmiş…

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kıvrık'ın cenaze töreni Menteşe'deki Kurşunlu Camii'nde düzenlendi. Törene, binlerce kadın katıldı. Tabutuna çok sayıda kadının omuz verdiği Kıvrık'ın cenazesi, gözyaşlarıyla mezarlığa götürüldü. Kıvrık, gözyaşı ve dualarla toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2024 18:03

İLGİLİ HABERLER