Asayiş
  • 21.4.2006 09:36

KAÇIRDIĞI KIZ ÖLDÜRDÜ!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, önceki salı gecesi başına sert bir cisimle vurularak öldürülen 33 yaşındaki Hilmi Güven'in katilinin, 15 gün önce kaçırdığı 16 yaşındaki nişanlısı S.T. olduğu ortaya çıktı.
      Alanya'ya bağlı Dere Türbelinas Köyü'nde oturan inşaat işçisi Hilmi Güven, önceki salı gecesi evinde ölmüş halde bulundu. Güven ile aynı evde oturan 16 yaşındaki S.T, durumu nişanlısının ailesine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Güven'in başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Hilmi Güven'in cesedi Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
      Jandarma olayla ilgili S.T'yi gözaltına aldı. Önce Güven'in cesedini yatak odasında bulduğunu belirten S.T, daha sonra cinayeti itiraf etti. S.T, olay gecesi kavga ettiklerini, ardından da başına sert bir çisimle vurarak nişanlısını öldürdüğünü söyledi.
      Güven'in, yaklaşık 1 yıldır nişanlı olduğu S.T'yi, 15 gün önce kaçırdığı açıklandı. S.T, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
      Cinayetle ilgili gözaltına alınan ve aynı köyde yaşayan 25 yaşındaki V.K ise ilk sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:21

İLGİLİ HABERLER