Asayiş
  • 25.5.2022 14:58

Kadın diş doktoru cinayetinde şok detay!.. Elindeki koku...

Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Ellerindeki tropikal kokuyla vücuduma dokununca…

İstanbul Kadıköy'de muayenehanesinde esrarengiz bir şekilde öldürülen diş hekimi Şeyma Biran soruşturmasında korkunç cinayetin perde arkası aralanmaya devam ediyor. Adli makamlarca tutuklanan şüpheli Ziya E. ve adli kontrolle serbest kalan arkadaşı Abdullah A.'nın ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheli Ziya E. pes dedirten bir savunma yaparken arkadaşı Abdullah A. ise cinayetten haberi olmadığını iddia etti.

Türkiye'nin konuştuğu olay 3 gün önce İstanbul Kadıköy'de yaşandı… Diş hekimi Şeyma Biran, muayenehanesinde bıçakla öldürülmüştü. Olayın ardından izlenen kameralarda Ziya E.'nin 20 Mayıs günü hızla muayenehaneden uzaklaşırken görünmesi üzerine gözaltına alınan şüphelilerden Ziya E. adli makamlarca tutuklanış, şüpheli Abdullah A. ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Kadıköy'de diş hekimini öldüren şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı!

“Tedavinin 11 bin lira olduğunu söyledi”

Şüpheli Z.E. ifadesinde, “Olay günü saat 12.00 sıralarında evden tek başıma çıktım. Bir dişçiye görünmek istedim. Tesadüfen bir diş kliniği tabelası görünce zile bastım, kapı açıldığında apartman görevlisi karşıma çıktı. Bana diş kliniğinin girişinin yan tarafta olduğunu söyledi. Ben de yan binaya giderek üst kata çıktım. Şeyma Biran isimli kadın beni karşıladı. Kendisine diş için geldiğimi söyledim ve bana göstermiş olduğu diş koltuğuna oturdum. Muayene ettikten sonra notlar aldı ve tedavinin 11 bin lira olduğunu söyledi. Ben kendisine, ‘Şu anda o kadar param yok, ben sadece acil olanları danışmak istedim, uygun olsaydı yaptıracaktım' dedim. Kendisi bana beni çok sevdiğini, fiyatta yardımcı olacağını ve saat beş olmadan tekrar gelmemi istediğini söyledi” diye konuştu.

İKİNCİ KEZ TEKRAR GİTMİŞ

Korkunç cinayet soruşturmasında savcılık tüm soru işaretlerine cevap ararken şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheli Ziya E., savunmasında 20 mayıs günü diş hekimi Şeyma Biran'ın muayenehanesine gittiğini belirterek "Beni hasta koltuğuna oturttu. Ardından tedavimin 11 bin lira tuttuğunu söyledi. Bende o kadar param olmadığını söyleyince beni çok sevdiğini ve akşamüstü tekrar gelmemi istediğini söyledi. Ardından eve gittim ve çantamı hazırladım, içine kıyafet, havlu, bıçak koydum. Bunun sebebi birkaç günlüğüne kampa gidecek olmamdı" şeklinde konuştu.

Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Ellerindeki tropikal kokuyla vücuduma dokununca…

“Bir anda kanlar içinde olduğunu gördüm”

Akşam saatlerinde tekrar diş kliniğine gittiğini anlatan şüpheli, “Muayene koltuğuna oturdum. Dişlerimi kontrol etti. Tedavi öncesi ağzımı çalkalamam için su verdi. Bu sırada bana reenkarnasyon yaptığını, çakralarımı açmak istediğini söyledi. Ben bu şeylere inanmadığımı söyledim.

Hekim benim vücuduma dokunmaya başlayınca hoşuma gitmedi.

Yanıma gelerek elleriyle vücuduma dokunmaya başladı ve bana daha önceden köpek olarak dünyaya geldiğimi söyledi. Ellerinden gelen tropikal koku midemi bulandırdı ve terimi silmek için havlumu alırken bıçağa gözüm takıldı" dedi.Yanıma gelerek elleriyle vücuduma dokunmaya başladı ve bana daha önceden köpek olarak dünyaya geldiğimi söyledi. Ellerinden gelen tropikal koku midemi bulandırdı ve terimi silmek için havlumu alırken bıçağa gözüm takıldı" dedi.

Bir anda doktor hanımın yerde kanlar içinde olduğunu gördüm. Ancak bıçağı nasıl sapladığımı, olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Yaptığımdan çok pişmanım. Bıçağı yerden alıp yıkadım. Akabinde çantama koyup uzaklaştım. Daha sonra arkadaşımı aradım, birlikte sahilde gezdik. Bu arada vicdan azabı duymaya başladım. Aynı gün teslim olmayı düşündüm ancak olmadı. Diğer şüpheli eski iş yerinden arkadaşımdır. Bu olayla alakası yoktur” diyerek tutuksuz yargılanmayı talep etti.

OLAYA HIRSIZLIK SÜSÜ VERMEK İSTEMİŞ

O esnada gözlerinin karardığını ve kendine geldiğinde Şeyma Biran'ın yerde yattığını gördüğünü söyleyen şüpheli adam, "Öldüğünü anlayınca önce elimdeki kanları temizledim.

Olaya hırsızlık süsü vermek için maktulün çantasındakileri boşalttım. Ardından girdiğim şokla oradan uzaklaştım. Alkol almak için arkadaşım Abdullah'ı aradım. Onun cinayetten haberi yoktu. Neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum" diyerek çok pişman olduğunu dile getirdi.

"CİNAYETTEN HABERİM YOKTU"

Şüpheli Abdullah A. ise ifadesinde "20 mayıs günü Ziya beni arayarak yanıma geldi. Elini sargılı görünce ne olduğunu sordum ve feribotta 2 gençle tartıştığını söyledi. Ardından kirli çamaşırlarının olduğu poşeti çöpe attı ve sahile geçtik.Ardından benim dükkana gittik. Ziya çantasından bir şeyler alıp çantayı bana verdi ve kavgadan dolayı kanlandığını, annesinin görmesini istemediğini söyledi.

Sonrasında bir bıçak daha verdi ve birkaç gün sonra geri alacağını söyledi. 23 Mayıs'ta da polisler geldi" diyerek cinayetten haberi olmadığını söyledi.

 

 

"DAHA ÖNCE KÖPEK OLARAK GELDİĞİMİ SÖYLEDİ"

Devamında çantadaki bıçağı o gün bir av bayisinden aldığını söyleyen şüpheli Ziya E., "Akşamüstü muayenehaneye tekrar gittim. Tam ağzımı çalkalamak için lavaboya eğildiğimde Şeyma Biran'ın ayağı kaydı ve tırnağı elime geldi, kanadığını görünce elimi temizledi.

 

Güncellenme Tarihi : 25.5.2022 22:50

İLGİLİ HABERLER