Asayiş
  • 28.4.2020 20:43

Kafir PKK Mübarek Ramazan'da 11'i çocuk 40 sivili böyle katletti

Amerika'nın sözde iyi çocukları Afrin'de hiçbir suçu ve günahı olmayan 11'i çocuk 40 sivili katletti. 174 kişiyi de yaraladı. Hem de Mübarek Ramazan gibi şeytanın bile bağlandığı bir halde.

Türkiye bu köpeklere terörist dedikçe ayaklanan Avrupa Birliği ve Amerika'dan şu saat itibarıyla tek kelime kınama bile çıkmadı. Üstelik PKK'nın katlettiği siviller savunduklarını idida ettikleri Kürtlerdi

Rojava’nın Efrin kent merkezinde bulunan Racu caddesinde bomba yüklü mazot tankerinin infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 40 kişi hayatını kaybetti 174 kişi ise yaralandı.

Patlama sonucu çevrede birçok binada hasar meydana gelirken, yol üzerinde birden fazla araç yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yaralılar Efrin merkezindeki hastanelere kaldırılırken olay yerine giden itfaiye ekipleri ile sağlık personeli çalışmalarını sürdürüyor.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nden yapılan açıklamaya göre, bomba yüklü mazot tankerinin Efrin kent merkezinde bulunan Racu caddesinde infilak etti. Ölen ve yaralananların vücudunda yanık izleri olduğu belirtildi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak ise Rûdaw’a yaptığı açıklamada, olay yerine 3 ambulansın sevk edildiğini ve yaralıları Efrin hastanesine götürüldüğünü söyledi. Öte yandan patlama sonucu 38 kişinin öldüğünü 176 kişinin de yaralandığını belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 28.4.2020 20:56

İLGİLİ HABERLER