KAHTA'DA TÜP PATLADI: 4 YARALI
ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta İlçesi'ne bağlı Geldibuldu Köyü'nde, bir evde gaz sızıntısı sonucu meydana gelen patlamada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Tilbe Mezrası'nda oturan Faik Arutay mutfaktaki tüpün gaz kaçırdığını fark ederek, tüpün vanasını sıkıştırmak isterken ters yöne çevirdi. Bu sırada sobanın da yandığı evde, gazın odalara yayılması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bir oda tamamen yıkılırken, evde bulunan anne İslim Arutay ve çocukları Rahile, Ayşegül, Yusuf Arutay yaralandı.
Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yarılılardan vücudunun değişik yerlerinde yanıklar olduğu ve durumunun ağır olduğu bildirilen Yusuf Arutay Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, anne ve diğer 2 çocuğu ise ayakta tedavi edildi.