Asayiş
  • 21.4.2006 00:07

KAPKAÇA UĞRAYAN ÖĞRENCİ KORKUDAN ÖLDÜ!..

İzmir'de, kimliği belirsiz iki kişi tarafından tehdit edilerek cep telefonu gasp edilen Buca Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencisi 14 yaşındaki Muhammet Yusuf Yardımcı, sabah yatağında ölü bulundu.

Hastaneye kaldırılmasına rağmen hayata döndürülemeyen Muhammet'in gasp olayından sonra yaşadığı aşırı korku ve heyecandan kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi.


Olay, bugün saat 07.00 sıralarında 477 sokak 20 numarada meydana geldi. Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencisi olan 14 yaşındaki Muhammet Yusuf Yardımcı, dün okul çıkışı sınıf arkadaşı Berkay Yılmaz'la dolaşmak için Kemeraltı çarşısına gitti. Bir süre dolaşan iki arkadaş, daha sonra evlerine gitmek için yola çıktı. Varyant yakınlarında, 17.30 sıralarında Berkay ve Muhammet'in yolunu kesen kimliği belirsiz 2 kişi, bıçakla tehdit etti. İki zanlı Muhammet Yusuf Yardımcı'nın elindeki cep telefonunun alarak kaçtı.

YAŞADIKLARINI BABASINA ANLATTI
Olaydan sonra büyük korku yaşayan Muhammet, arkadaşından ayrılarak evine döndü. Akşam yemeğinden sonra yaşadıklarını anlattığı babasıyla bir süre sohbet eden Muhammet Yusuf Yardımcı daha sonra odasına gidip yattı. Sabah okula gidecek oğlunu uyandırmak üzere odasına giren anne Nurdan Yardımcı, hareketsiz yatarken buldu. Anne Nurdan Yardımcı'nın çağlıklarına koşan manifaturacılık yapan baba Veysi Yardımcı oğlunu Buca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Doktorların müdahalesine rağmen hayata döndürülemeyen Muhammet'in gece uyuduğu sırada hayatını kaybettiği belirlendi.
Hastanedeki ilk incelemede, gasp olayı sonrasında yaşadığı yoğun korku ve heyecandan kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulurken Muhammet'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Muhammet Yusuf Yardımcı'nın otopsinin ardından Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ACI HABER BABAYI YIKTI
Hastane önünde umutla beklerken acı haberle yıkılan baba Veysi Yardımcı, yakınlarının desteğiyle ayakta durdu. Oğlunun birden hayatını kaybetmesine bir anlam veremediklerini söyleyen acılı baba, "Dün gelip yaşadıklarını anlattı. Ben de kendisine nasihatlarde bulundum. Bir süre okuldan, arkadaşlarından konuştuk, daha sonra uyumak için odasına gitti. Sabah da bu halde uyandık'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:22

İLGİLİ HABERLER