Asayiş
  • 31.10.2009 14:06

KARAYOLLARINDAN MICIR KATLİAMI!..

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, yol kenarındaki mıcır, aynı otomobilde bulunan Genel Cerrah Serdar Eranıl ile eşi Esma Eranıl'ın trafik kazası yaparak hayatlarını kaybetmesine sebep oldu

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında, Kaynarca Mevkii'nde meydana geldi. Yönetimindeki 35 HHV 18 plakalı otomobil ile Çanakkale'den İzmir yönüne gitmekte olan 54 yaşındaki Genel Cerrah Serdar Eranıl, Kaynarca Mevkii'nden geçerken, otomobilinin sağ arka tekerleğini banketteki mıcıra kaptırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Eranıl, otomobili ile orta refuje çarparak takla attı. Bu sırada aynı istikamette arkasından gelen Neslihan Deveci, yönetimindeki 09 KZ 611 otomobil ile Serdar Eranıl'ın yönetimindeki takla atan otomobile çarpamamak için, hızla direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Deveci, karşı şeride geçerek, İzmir'den Çanakkale istikametine doğru gitmekte olan Tümer Urkal yönetimideki 35 BVH 95 plakalı otomobilin sol arka çamurluğuna, daha sonra da yol kenarında park halinde bulunan 35 VFF 63 plakalı kamyonetin sol arka kasa ve lastik kısmına çarptı.

Kaza sonrası 49 yaşındaki Esma Eranıl, olay yerinde hayatını kaybederken, aynı otomobildeki 5 yaşındaki Kaan Yeter ve sürücü Serdar Eranıl, Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genel Cerrah Serdar Eranıl yapılan müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, güvenlik güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:19

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa