Asayiş
  • 13.8.2024 13:20

Katil Şenol Arslan'ın ifadesi kan dondurdu: Cesedin üzerine tiner döküp

İzmir'de yaşanan Hilmiye Tuğba Esgin cinayeti Türkiye'nin gündeminde ilk sırada yer aldı. 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin'in bir balıkçı teknesinde bulunan derin dondurucuda cansız bedenine ulaşıldı. Kan donduran olayla ilgili tekne sahibi Şenol Arslan, eşi ve tekne çalışanı gözaltına alındı. İlk ifadesinde "Ona nasıl kıyarım" diyen Şenol Arslan, cinayetin detaylarını tek tek anlattı! Yasak aşk yaşadığı Hilmiye'nin evli olduğunu öğrendiğini ve aralarında kıskançlık kavgası çıktığını söyleyen Arslan'ın itiraflarında tiner detayı şaşkınlık yarattı. 

Türkiye'nin konuştuğu cinayet, 6 Ağustos'ta akşam saatlerinde İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında meydana geldi. Balıkçı barınağında rutin kontrol yapan güvenlik güçleri bir tekneden kötü koku geldiğini fark etti.

CESEDİ DERİN DONDURUCUDAN ÇIKTI

Teknede yapılan incelemede buzluk içerisinde bir kadın cesedi bulundu. Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin'e ait olduğu belirlendi. Savcı ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Esgin'in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmayan Esgin'in kesin ölüm nedeni tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Polis, olayın ardından tekne sahibi Şenol A., eşi Belgin A. ve tekne tamircisi K.B.Ö.'yü gözaltına aldı.

Hilmiye Tuğba Esgin cinayeti ile ilgili son dakika haberi! Katil Şenol Arslan’ın ifadesi kan dondurdu: Cesedin üzerine tiner döküp…

CİNAYETİN SEBEBİ YASAK AŞK ÇIKTI

Hilmiye Tuğba Esgin (26) cinayetinin ardındaki sır perdesi aralandı. SABAH, korkunç cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada çok çarpıcı detaylara ulaştı. Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada genç kadının yasak aşka kurban gittiği ortaya çıktı.

KOCASINI SEVGİLİSİYLE TEKNEDE BASMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma sonucu cinayetten önce Belgin A.'nın eşi Şenol A.'yı teknede Tuğba Esgin ile bastığı, sonrasında genç kadının boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Gözaltındaki üçüncü isim K.B.Ö.'nün tekne tamircisi olduğu, Şenol A. tarafından bozuk olan tekneyi yaptırmak için çağrıldığı tespit edildi.

Öte yandan boğularak öldürülen genç kadının cesedi 39 derecede kokmasın diye Şenol A. tarafından 4-5 gündür teknedeki buzlukta saklandığı belirlendi. Şüphelinin buzlar eridikçe tekneye çuval çuval buz taşıdığı belirlendi. Şenol A.'nın ayrıca tiner getirerek kimyasal maddelerle cesetteki kokuyu bastırmaya çalıştığı öğrenildi.

Hilmiye Tuğba Esgin cinayeti ile ilgili son dakika haberi! Katil Şenol Arslan'ın ifadesi kan dondurdu: Cesedin üzerine tiner döküp…

3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede tekne sahibi eşi ile tekne tamircisi yurt dışı yasağı iki günde bir imza olmak üzere Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. Ancak tekne sahibi emniyette verdiği tüm ifadeleri reddedip kabul etmese de eldeki delil ve görüntüler sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hilmiye Tuğba Esgin cinayeti ile ilgili son dakika haberi! Katil Şenol Arslan'ın ifadesi kan dondurdu: Cesedin üzerine tiner döküp…

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: AZRAİL BİLE AYAĞIMIZA GELECEK…

SABAH, korkunç cinayete kurban giden Tuğba Esgin'in fotoğraflarına ulaştı. Genç kadından mutlu anlarında çekildiği pozlar kaldı. Tuğba Esgin'in sosyal medya hesabından yaptığı Azrailli paylaşım ise dikkat çekti. Esgin'in yaptığı paylaşımda, "Azrail bile ayağımıza gelecekken, sen neyin tribindesin" yazması dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2024 13:23

İLGİLİ HABERLER