Asayiş
  • 1.5.2023 17:49

Kayınvalidesi, baldızını öldürdü, yengesini yaraladıktan sonra intihar etti

Adana'da 3 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Rahime Yıldız’dan resmi olarak ayrılan fabrika işçisi 3 çocuk babası Uğur Doğan (45) dehşet saçtı.Adana'nın Sarıçam İlçesi Akkuyu Mahallesi'nde bahçede ekmek yapan eski kayınvalidesinin evine gelen Uğur Doğan ruhsatsız tabancayla kayınvalidesi Şerife Yıldız (74), doktor baldızı Sümeyye Ergin (31) ile kayınbiraderinin eşi Cennet Yıldız'a (45) kurşun yağdırdıktan sonra intihar etti. Şerife Yıldız ile Sümeyye Yıldız olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı Cennet Yıldız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

EKMEK YAPARKEN KURŞUN YAĞDIRDI

Rahime – Uğur Doğan çifti 3 ay önce şiddetli geçimsizlik yüzünden resmi olarak boşandı. Rahime Yıldız üç çocuğu ile birlikte annesi Şerife Yıldız'ın Akkuyu Mahallesi'ndeki evine yerleşti.Boşanmayı kabullenemeyen Uğur Doğan müstakil evinin bahçesinde yufka ekmek yapan eski kayınvalidesi Şerife Yıldız, bir süre önce doktor olan baldızı Sümeyye Ergin ile kayınbiraderinin eşi Cennet Yıldız'a kurşun yağdırdı.

KAPIYI ÜZERİNE KİLİTLEDİ

3 kadını yaralayan Doğan eşini öldürmek için eve girdi. İddiaya göre Rahime Yıldız, saklandığı yerden çıkıp ayrıldığı eşinin üzerine kapıyı kilitledi. Doğan daha sonra tabancayı şakağına dayayıp tetiğe basarak hayatına son verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şerife Yıldız ile kızı Sümeyye Ergin'in öldüğünü belirledi. Saldırıda yaralı kurtulan Cennet Yıldız ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Acı haberi duyan ve eve gelen Yıldız ailesinin yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü. Cenazeler daha sonra otopsi için Adli tıp Kurumu morguna götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 1.5.2023 17:51

İLGİLİ HABERLER