Asayiş
  • 12.5.2014 00:30

Kayıp gencin cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Berce Beraberce Tarımı Geliştiren İşletmeler’e ait tarım arazilerinde çalışan iş makinesi operatörü, arazide bir cesetle karşılaştı. Firma yetkililerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin yaklaşık 41 gündür kayıp olan İmran Ekici’ye ait olduğunu düşünerek Ekici ailesine haber verdi. Olay yerine gelen İmran Ekici’nin babası Fevzi Ekici, cenazeyi teşhis etti. İmran Ekici’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Hastane önünde acılı bir şekilde bekleyen baba Fevzi Ekici, 41 gündür oğlunu aradıklarını söyledi. Ekici, oğlunun cenazesinin bulunmasının bir nebze de olsa kendisini teselli ettiğini ifade etti.
Merkeze bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan zihinsel engelli 29 yaşındaki İmran Ekici, 1 Nisan günü evden çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. Kayıp gencin bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Muş Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı arama ekipleri çalışma yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:15

İLGİLİ HABERLER