Yaşam
  • 30.1.2007 00:40

KAZA GEÇİREN TANYELİ HASTANEYE KALDIRILDI

"Oryantal Star" adlı yarışma programının Avustralya versiyonunda jüri üyeliği yapmak üzere bu ülkeye gitmeye hazırlanan ünlü oryantal Tanyeli, Atatürk Havalimanı'na giderken yolda kaza geçirdi.

Tanyeli'nin şoförü Hakan Gemici'nin kullandığı 34 DE 0115 plakalı araca, Kamile Mutlu yönetimindeki 34 AP 6078 plakalı araç arkadan çarptı. Kazada Tanyeli ile kız kardeşi Semiramis ve oğlu Teoman Kral yaralandı.


Televizyon programı Oryantalstar'ın Avustralya kanalı Channel 9'da yayınlanacak Avustralya versiyonunda jüri üyeliği yapacak olan ünlü oryantal Tanyeli, Avustralya uçağına binmek üzere havalimanına gitmek üzereyken Basın Ekspres yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan Tanyeli takma isimli Öznuh Kral, 6 yaşındaki oğlu Teoman Kral ve kız kardeşi Semiramis International Hospital'a kaldırıldı.


Hastanede muhabirlerin sorularını cevaplayan Menajeri Selim Akar, "Avustralya'ya gitmek üzere havalimanına giden Tanyeli Hanım, trafik kazası geçirdi. Avustralya'da oryantal star yarışmasında jüri üyeliği yapacaktı. Şu an durumu ciddiyetini koruyor. Ameliyat olma durumu var, vucudunda kırık tespit edildi. Şu an yürüyemiyor, tek derdi bir daha dans edip edememesi" diye konuştu.


Ünlü oryantalin aynı hastanede tedavi gören kız kardeşi ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER