Medya
  • 2.7.2021 10:45

Kemalist Laik solcu yazar Can Ataklı Sedat Peker'e suç örgütü lideri denilmesine kızdı

Can ataklı Sedat Peker hakkında ; "Suç örgütü lideri" denilmesine kızarak, meslektaşlarından bu ifadeyi kullanmamasını istedi. Yıllarca hasımı ve düşmanı durumunda olan Sedat Peker için 180 derece dönen solcu Kemalist ve Laikler, şimdilerde kendinden medet umar hale geldi..

Korkusuz Yazarı Can Ataklı, Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın geçtiğimiz günlerde köşesinde yer verdiği yazıyı 'Neden bu kadar suç örgütü diyorsun' diyerek eleştirdi.

Söz konusu tartışmaya organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker de katıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ''Bırakınız söylesinler. Yoksa bu arkadaşlar hakkında suçluyu övmekten dava açabilirler'' ifadelerini kullandı.

''Sizden tek ricam, bu arkadaşlar benim için suç örgütü üyesi desinler, bu kadar büyük organizasyonun içinde bu kadar anlı şanlı isimlerin içinde, hele ki önümüzdeki videolarda katılacak çok daha önemli isimlerin içinde benim suç örgütü lideri olmam yakışık almaz'' diye yazan Peker paylaşımında, ''birçok siyasetçi Sedat Peker’e sevgi çoğalırsa bu ileride siyaset işlerine dahil olur diye düşünüyorlar'' ifadelerine yer verdi.

Peker'in paylaşımları şöyle:

Güncellenme Tarihi : 4.7.2021 01:14

İLGİLİ HABERLER