Spor
  • 19.9.2024 12:44

Kenan Yıldız, İtalya'da manşetleri süsledi!

Kenan Yıldız, İtalya'da manşetleri süsledi!

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Juventus'un 3-1 kazandığı PSV Eindhoven maçına damga vuran Kenan Yıldız, İtalyan basınını da mest etti. Tüm gazetelerin manşetlerini süsleyen milli futbolcumuz için övgü dolu ifadeler kullanıldı. Kenan Yıldız'ın rekorunu elinden aldığı idolü Del Piero ile maç sonrası olan konuşması da gündeme oturdu..

Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, hem Şampiyonlar Ligi'nde yeni formatın ilk golünü atıp tarihe geçti hem de idolü Del Piero'yu geçerek Juventus tarihinin en genç golcüsü ünvanını aldı. Maçın futbolcusu da seçilen Kenan, Çizme'de manşetleri süslerken, genç oyuncumuzun efsane Del Piero ile maç sonrası yaptığı konuşma da gündem yarattı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Kenan Yıldız, İtalya’da manşetleri süsledi! Del Piero ile yaptığı konuşma gündeme oturdu

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nin bu sezonki ilk maçında PSV Eindhoven'ı 3-1 mağlup etti. Juve'de forma giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız, attığı gol ve gösterdiği enfes performansla maçın adamı seçildi.

Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatındaki ilk golünü kaydeden Kenan, Juventus tarihinin Devler Ligi'nde gol atan en genç ismi olmayı da başardı.

"JUVENTUS'UN SİHİRBAZI KENAN"

En genç golcü ünvanını, idolü olan Juventus efsanesi Del Piero'dan alan milli futbolcumuz, İtalyan basınında da büyük yankı uyandırdı.

Haberde "Kenan Yıldız ve arkadaşlarının etkisine dayanamayan PSV için Juventus çok büyük geldi. Türk mücevher, çocukluğundan beri hayran olduğu Del Piero benzeri gollerden birini atmaya karar verdi. Kenan Yıldız'ın devreye girmesiyle ayağa kalkan ve coşku içinde olan stadyum, rüya gibi bir maçla birlikte Avrupa'ya geri dönüyor" ifadeleri kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.9.2024 12:47

İLGİLİ HABERLER