Asayiş
  • 26.6.2004 21:13

KENDİSİNDEN AYRILMAK İSTEYEN NİŞANLISINI ÖLDÜREN ASTEĞMEN, BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

EROL ŞENNUR
ADANA  - Adana'da bir asteğmen, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını öldürdükten sonra beylik tabancasıyla intihar etti. Olayda restoranda bulunan bir müşteri de omzundan yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, görev yaptığı İstanbul'dan dün Adana'ya gelen Tabip Asteğmen Şükrü Erköse (26), Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan nişanlısı Burcu Taşçı'nın (22) mezuniyet törenine katıldı. Bugün de saat 15.30 sularında nişanlısı Burcu Taşçı ile Ziyapaşa Bulvarı'nda bulunan Sera Restoran'a gelen Tabip Asteğmen Şükrü Erköse, yemek yedikten bir saat sonra kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısıyla tartışmaya başladı.

 Nişanlısını ikna edemeyince cinnet geçiren Şükrü Erköse, üzerinde bulunan beylik tabancasını çıkararak peş peşe ateş etmeye başladı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Burcu Taşçı olay yerinde hayatını kaybetti. Erköse daha sonra beylik tabancasıyla kafasına bir el ateş ederek intihar etti.


Bu arada, restoranda müşteri olarak bulunan Fidan Baba (26) adlı genç de, omzundan yaralandı. Adana SSK Hastanesi'ne kaldırılan genç, tedavi altına alındı.


Olay yerine gelen Burcu Taşçı'nın babası Nadir Taşçı, kızının ölüm haberini polislerden öğrenince gözyaşı dökerek durumu ailesine bildirdi.
Tabip Asteğmen Şükrü Erköse ile nişanlısı Burcu Taşçı'nın cesetleri Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:28

İLGİLİ HABERLER