Spor
  • 11.10.2024 14:12

Kerem Aktürkoğlu, Napoli'nin yıldızını tarihten sildi!

MANCHESTER UNITED İDDİALARI 
Geçtiğimiz günlerde Fichajes'te yer alan habere İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın, Benfica'da şu ana kadar 5 maçta 4 gol 2 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldığı iddia edildi. Kerem'den şimdiye kadar iddialarla ilgili bir açıklama gelmedi.

BRUNO LAGE ŞAŞIRDI 
Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage ise United iddiaları üzerine şunları söyledi: "Şimdiden mi? Günümüzde işler bu kadar hızlı gelişirken, iyi olanlar kazananlar ve son golleri atanlar oluyor. En önemli şeyin Benfica olduğunun farkına varmalıyız. Kerem'in ana hedefi Benfica'da harika bir kariyere sahip olmak. Gösterdiği gibi istikrarlı bir futbolcu olabilmek."

BÜYÜK ÖVGÜ

Şu anda A Millî Futbol Takımı'nın kampında olan Kerem Aktürkoğlu için Portekiz'de övgüyle bahsedilmeye devam ediliyor. Bancada.pt adlı Portekizli internet sitesinde yıldız oyuncuyla ilgili şu sözlere yer verildi:

'FAZLA ZAMANA İHTİYACI OLMADI'

"Kerem Aktürkoğlu, Benfica'nın gönlünü çoktan kazandı. Türk oyuncu transfer piyasası kapanmadan hemen önce imzayı attı ve gerçek şu ki yeteneklerini göstermek için fazla zamana ihtiyacı olmadı.

'KAZANÇLI BİR KUMAR' 
17 numara şimdiden Bruno Lage'in tartışmasız favorilerinden biri ve Luz'da Türk Harry Potter için tezahüratlar yapılmaya başlandı bile. İşte bu yüzden bugün, Benfica yönetiminin bu hamlesini kazançlı bir kumar olarak görenler var.

'NERES'İ UNUTTURDU!'

Aktürkoğlu Benfica'ya geldiğinde David Neres İtalya'nın Napoli takımına gidiyordu. Yaz döneminde bile birçok kişi Benfica'nın Neres'i tutup Di María'yı bırakmasının daha iyi olup olmayacağını merak ediyordu. Ancak Aktürkoğlu,  Benfica taraftarlarını kazandı ve onlara Neres'i 'unutturdu."

ESKİ PORTEKİZLİ FUTBOLCUDAN OLAY SÖZLER 
Öte yandan, şimdilerde spor yorumculuğu yapan Portekizli eski futbolcu Marrcio Madeira da Kerem'in, Napoli'ye giden ve Benfica taraftarlarının çok sevdiği David Neres'i unutturduğunu vurguladı.

'NERES'İ BİLE KEREM'LE TAKAS ETMEZLER!' 
Madeira, konuyla ilgili şunları söyledi: "Neres, Benfica'da inanılmaz işler yaptı. Ancak bugün Benfica taraftarına sorsanız, Kerem'le Neres'i takas etmeyi kabul etmezler."

Güncellenme Tarihi : 11.10.2024 14:15

İLGİLİ HABERLER