Spor
  • 27.10.2024 21:58

Kerem Aktürkoğlu şovu.. 45 dakika da Hat-trick yaptı

Portekiz Premier Lig'in 9. haftasında Benfica, Rio Ave'yi konuk ediyor. Heyecan dolu maçta mili futbolcu Kerem Aktürkoğlu golleriyle yine sahnede.... Müsabakanın canlı anlatımı ve detayları haberimizde...

Benfica, Portekiz Premier Ligi'nin 9'uncu haftasında Rio Ave ile kozlarını paylaştı. Benfica'da milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü maça ilk 11'de başladı. Rio Ave'de ise Demir Ege Tıknaz ilk 11'de yer aldı.

Benfica'nın Galatasaray'dan kadrosuna dahil ettiği Kerem Aktürkoğlu, Rio Ave karşılaşmasında takımını sırtlayan isim oldu.

Bruno Lage'nin ilk 11'de başlattığı Kerem Aktürkoğlu, 12'nci dakikada sahneye çıktı. Aursnes'in sağ kanattan rotasında Miszta'dan dönen topu Kerem Aktürkoğlu önünde buldu. Rakibinden dönerek sıyrılan Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşunda top ağlarla buluştu.

16'ncı dakikada milli yıldız Kerem Aktürkoğlu bir kez daha sahneye çıktı. Angel Di Maria'nın ortasında Kerem Aktürkoğlu, kalesinden açılan kaleciyi fark ettikten sonra kaleye sırtını dönükken kafa vuruşunu yaptı. Bu golle birlikte Benfica, Rio Ave karşısında farkı ikiye çıkardı.

45+2'nci dakikada Di Maria'nın içeriye çevirmek istediği top savunmadan sekti ve Kerem Aktürkoğlu'nun önünde kaldı. Milli futbolcunun sağ çaprazdan yerden yaptığı vuruşta top yine ağlarla buluştu.

Kerem Aktürkoğlu, Rio Ave karşılaşmasında ilk yarı sona ermeden hat-trick yapma başarısı gösterdi.

 


 

Güncellenme Tarihi : 27.10.2024 22:30

İLGİLİ HABERLER