Spor
  • 24.9.2024 08:54

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü alev aldı!

Çılgın Türkler, Boavista Benfica maçında alev aldı...

Portekiz Premier Lig'in 6. haftasında Benfica deplasmanda Boavista'ya konuk oldu. Milli oyuncularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü bu maça da ilk 11'de başladı. Boavista karşısında maça hızlı başlayan Benfica'da öne çıkan Kerem ve Orkun ilk yarıya adeta damga vurdu. İşte Portekiz'de gündem olan iki oyuncunun Boavista - Benfica maçındaki gol ve asistleri...

Portekiz Premier Ligi'nde heyecan devam ediyor. Ligin 6. haftasında Benfica deplasmanda Boavista'ya konuk oldu.

Maça çok hızlı başlayan Benfica, Kerem Aktürkoğlu ve golcü yıldız Pavlidis'in başrollerde olduğu pozisyonda skor tabelasını değiştirdi.

KEREM'DEN MÜTHİŞ ASİST

Maçın henüz 11. dakikasında Benfica'da Kerem Aktürkoğlu, sol taraftan getirdiği topla birlikte harika çalımlar atarak ceza sahasına girdi.

Dar alanda rakiplerini geçen çizgiye inen Kerem kısa mesafeden pasını Pavlidis'e çıkardı. Pavlidis tek dokunuşla Benfica'yı 1-0 öne geçirdi.

ORKUN UZAKLARDAN AVLADI

Sol taraftan gelişen atakta 31. dakikada Kerem Aktürkoğlu, pasını ceza sahası dışında bulunan milli yıldızımız Orkun Kökçü'ye aktardı.

BENFİCA 3 GOLLE GALİP GELDİ

Orkun Kökçü, yerden sert ve düzgün bir vuruşla muhteşem bir gol attı ve Benfica soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıda daha sakin bir oyun ortaya koyan Benfica, 90. dakikada Cabral'ın attığı golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

ÇILGIN TÜRKLER BENFİCA'YI TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR

Boavista karşısında 2 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 3 maçta 2 gol ve 2 asist katkısı yaptı.

Geçtiğimiz sezonda kadroya girmekte zorlanan Orkun Kökçü de bu sezona harika başladı ve 6 maçta 2 gol - 3 asist katkısı yaptı.

TARAFTAR AYAKTA ALKIŞLADI

Benfica taraftarı, maçın 71. dakikasında yerimi Amdouni'ye bırakan Kerem Aktürkoğlu'nu ayakta alkışladı.

ORKUN'DAN VE KEREM'DEN HELAL ET DİYALOĞU

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu ile, iki senedir Portekiz devinde top koşturan Orkun Kökçü, kulüp kanalına röportaj verdi. İkilinin sohbeti de videoda yer alırken, milli futbolcuların 'helal et' diyaloğu dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 08:58

İLGİLİ HABERLER