Gündem
  • 11.9.2024 09:32

Kerem'i izlemeye gelen Benfica'nın hocası İsmail'e hayran kaldı

Kerem için A Milli Takım'ı izleyen Benfica hocası Lage, Fenerbahçeli yıldıza hayran kaldı! Transfer için olumlu rapor

A Milli Takım’ın Uluslar Ligi’nde İzlanda ile oynadığı maçta 3 gol atan yeni transferi Kerem Aktürkoğlu’nu izleyen Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Fenerbahçeli yıldızın performansını da çok beğendi. Benfica’nın yıldız futbolcu için devre arası veya yeni sezonda Fenerbahçe’ye teklif yapması bekleniyor.

Kerem için A Milli Takımı izleyen Benfica hocası Lage, Fenerbahçeli yıldıza hayran kaldı Transfer için olumlu rapor
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı konuk etti. İlk maçında Galler ile berabere kalan Ay Yıldızlılar, İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun hat-tricki ile 3-1 devirip ilk galibiyetini aldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOV 
Türkiye'nin İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği mücadeleye Benfica'nın yeni yıldızı Kerem Aktürkoğlu damga vurdu. Yıldız oyuncu hat-trick yaparak gecenin yıldızı olmayı başardı.


Kerem Aktürkoğlu, 4 yıllık Galatasaray kariyerinin ardından Benfica'ya beş yıllık imza attı. Yıldız oyuncu, millî maç arasının ardından Portekiz devinin formasıyla sahaya bir an önce çıkmayı dört gözle bekliyor.


Takvim'in haberine göre yeni transferi Kerem Aktürkoğlu için A Milli Takım'ın İzlanda maçını izleyen Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, hat-trick yapan yıldızının yanı sıra Fenerbahçeli futbolcuyu da çok beğendi.

Benfica'nın hocası Bruno Lage'ın Kerem'in dışında İsmail Yüksek'in de performansına hayran kaldığı ve yıldız orta saha oyuncusu ile ilgili Benfica yönetimine olumlu rapor verdiği öğrenildi.

48 yaşındaki Portekizli teknik adamın talebiyle oyuncuyu listesine ekleyen Portekiz ekibinin ara transfer döneminde ya da yeni sezonda 25 yaşındaki ön libero için teklif yapmayı planladığı da gelen haberler arasında.


Teklifin yapılması durumunda Kerem ve Orkun'un da İsmail'in transferinde önemli rol oynayabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe ile 3 yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcunun da şartların oluşması halinde Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 11.9.2024 09:36

İLGİLİ HABERLER