Gündem
  • 29.4.2023 15:58

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Babacan Kayseri'de hüsrana uğradı

3 parti bir meydanı dolduramadı! Akşener'in ardından Kılıçdaroğlu da hüsrana uğradı

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in umduğunu bulamadığı Kayseri’de, Kemal Kılıçdaroğlu’da hüsrana uğradı. Millet İttifakı 3 genel başkan ve ABB Başkanıyla yaptığı mitingde meydanı dolduramadı.

3 parti bir meydanı dolduramadı! Akşener’in ardından Kılıçdaroğlu da hüsrana uğradı

Türkiye 2023 seçimlerine doğru giderken genel başkanlar ve Cumhurbaşkanı adayları meydanlara indi. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istemek için mitingler düzenleyen Meral Akşener, Konya, Kayseri ve Erzurum'da adeta bir avuç partiliye konuştu.

3 GENEL BAŞKAN BİR MEYDANI DOLDURAMADI

Millet İttifakı'nın sahada karşılaştığı ilgisizlik meydanlara yansımaya devam ediyor. Meral Akşener'in ardından Millet İttifakı 3 genel başkan ve ABB Başkanıyla Kayseri'ye çıkarma yaptı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kayseri'de meydanı dolduramadı.

CHP'nin düzenlediği mitingde meydandaki boşluklar hava fotoğraflarına yansıdı. Günler öncesinden 3 siyasi partinin saha çalışmalarına rağmen Kayseri'de istenilen kabalalık toplanmadı.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2023 16:03

İLGİLİ HABERLER