Medya
  • 23.7.2023 00:49

Kılıçdaroğlu'ndan şok iddia.. Bizden gözüken bazı köşe yazarlarının kimden ne kadar maaş aldığını biliyorum

Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği köşe yazarları kim? ‘Nereden ne kadar maaş aldığını biliyorum’
CHP belediye başkanları toplantısının sona ermesiyle gündeme birer birer yeni iddialar düştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisindeki isimlerin bazı köşe yazarlarını satın aldığını öne sürmesiyle çeşitli gazeteciler tepkisel paylaşımlarda bulundu.

CHP’de tartışmalı ‘Zoom’ toplantısından sonra ilk buluşma yaşandı. CHP’li belediye başkanları, Genel Merkez’de bir araya geldi.

4 saat 10 dakika süren toplantıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve partide ‘değişim’ bayrağı açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tartışmalı ‘Zoom’ buluşmasının ardından ilk kez bir araya geldi.

‘KÖŞE YAZARLARI ÜZERİNDEN…’

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre Kılıçdaroğlu, toplantıda, “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri üzerine çeşitli gazeteciler Twitter adresleri üzerinden paylaşımlarda bulundu. Genel görüş, Kılıçdaroğlu’nun söz konusu isimleri açıklaması gerektiği yönünde.

‘NE BİLİYORSA AÇIKLAMALI’

Sözcü yazarı Aytunç Erkin ise Twitter hesabından paylaşımda bulunarak Kılıçdaroğlu’nun iddialarını açıklaması gerektiğini belirtti. Erkin, “CHP lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilere maaş verilerek köşe yazısı yazdırıldığını söylemiş. KILIÇDAROĞLU ne biliyorsa açıklamalı ve kimseyi zan altında bırakmamalı.” dedi.

‘UMARIM DEŞİFRE OLURLAR’

Independent Türkçe yazarı Cihat Arpacık ise, “Ortada meslek bırakmadılar. Bunu da elbirliğiyle yaptılar.” şeklinde paylaşımda bulundu. Arpacık, Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği kişilerin isim isim deşifre olması gerektiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2023 02:00

İLGİLİ HABERLER