Asayiş
  • 21.5.2024 22:05

Kiracı evi havaya uçurdu

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan olaylar gün geçtikçe kötü bir hal alıyor. Bursa'da yaşanan ev sahibi kiracı olayı 'yok artık' dedirtti. Ev sahibine kızan kiracı evi havaya uçurdu. Binada ağır hasar oluştu. Kiracı yaralandı. İşte detaylar...

Ev sahibiyle tartışan kiracı evi havaya uçurdu: Patlamada yaralandı | Bursa  Haberleri

Ev sahibi ve kiracı arasında sonunda bu da oldu! Kiracı ev sahibi arasında sular durulmazken Bursa'da ev sahibine sinirlenen kiracı yaptığıyla şoke etti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi 199. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibiyle bilinmeyen nedenle tartışan kiracı A. S., 3 katlı binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtı.

Ev sahibi ile tartıştı evi havaya uçurdu! Bursa haberleri! Bursa son  dakika! Bursa son haberler' Bursa patlama

EVİ HAVAYA UÇURDU
Evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Kapı ve pencerelerin parçalandığı, eşyaların sokağa fırladığı olay sonrası adrese çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi havaya uçurdu

KİRACININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR!
Yaralanan kiracı Sercen, ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mahalleli sokağa döküldü

Doğal gazın sıkışmasıyla büyük bir gürültüyle patlarken mahalle sakinleri panik halinde sokağa döküldü ve olan biteni anlamaya çalıştı.

Kiracı Atakan B. patlamayla birlikte birlikte yanarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kiracıyı ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'nde bulunan Yanık Merkezi'ne sevk etti.

"Vanayı kapatmak istedim ama kiracı kolunu sökmüş" diyen ev sahibi Hüseyin Ballı, 'İçeriden doğalgazı açmış. Vanayı kapatmak istedim ama kolunu sökmüş. Dışarıya çıkar çıkmaz patlama sesi geldi ve patladı. Bilinçli yaptı. 'Güm' diye ses geldi. Her taraf dağıldı. Patlama sonrası kaçtı. En üst katta hamile bir kadın vardı. Neyse ki evde yok. Belki de bebeğini düşürebilirdi' dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 21.5.2024 22:32

İLGİLİ HABERLER