Asayiş
  • 12.6.2024 15:47

Kızkardeşini sınıfta bırakan öğretmeni yumrukladı

Ümraniye'de öğretmeni darp eden maganda yakalandı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı...
Ümraniye'de kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya giden abi öğretmeni yumrukladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırganın yakalandığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ümraniye'de kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmak için okula giden İbrahim Durmaz, öğretmenler odasında Vedat Kömür ve Orhan Bozkurt ile tartışmaya başladı.

'Sen benim babamın arkasından konuşamazsın' diyen Durmaz öğretmenlerden birine yumruk attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

BAŞSAVCILIKTAN JET SORUŞTURMA

Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Öğretmene saldıran İbrahim Durmaz hakkında "Kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda şüpheli Durmaz, gözaltına alındı.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "İstanbul Ümraniye ilçesindeki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğretmenler odasında bir öğretmenimize yapılan fiziki saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış, şüpheli gözaltına alınmıştır." açıklamasında bulundu.

Bakan Tunç, "Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 12.6.2024 15:50

İLGİLİ HABERLER