Asayiş
  • 29.6.2024 21:02

Kocamı sevgilim öldürdü!

 Karısının hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 24 yaşındaki adam boş arazide park halinde bulunan otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Cinayet ile ilgili şoke eden itiraf ise ölü bulunan adamın karısından geldi. İşte detaylar...

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesinde vatandaşlar geçtiğimiz Perşembe günü bir otomobilin içerisinde hareketsiz halde bir kişinin olduğunu fark etti.Durumu 112 Acil Sağlık ve emniyet ekiplerinin ardından inceleme başlatılırken, aracın içerisinde hareketsiz yatan şahsın Hüseyin Çakır olduğu ve başından vurulduğu tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından soruşturmayı derinleştiren Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri Çakır'ın cinayete kurban gittiği tespit etti.

EŞİ GÖZALTINA ALINDI

40 saat gibi kısa bir sürede faili meçhul cinayet aydınlatan ekipler, olayın failinin İbrahim Ö. olduğu tespit ederek yakalayarak gözaltın aldı.Öte yandan Hüseyin Çakır'ın olay gecesi katil zanlısı İbrahim Ö. ile birlikte aynı araçla olay yerine geldiği, İbrahim Ö.'nün araç içerisinde 1 el tabanca atışı ile Hüseyin Çakır'ı kafasından vurarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Cinayetin yasak ilişki sebebiyle işlendiği, soruşturma kapsamında Hüseyin Çakır'ın eşinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

KARISI İTİRAF ETTİ!

B.Z.Ç. ifadesinde kocasını İbrahim Ö.'nün öldürdüğünü itiraf ederken, İbrahim Ö., ise cinayeti doğrulayarak olayda kullandığı silahı ise kaçış istikametinde bir araziye attığını beyan etti.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2024 21:05

İLGİLİ HABERLER