Yaşam
  • 24.6.2024 16:51

Kocanı aldım" kavgası

Kocasının eski eşi Ayça Kerimoğlu'na "Kocanı aldım" dedikten sonra hakkında uzaklaştırma kararı verilen ünlü iş kadını Burcu Tandoğan Aner hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İlk kez GÜNAYDIN'ın duyurduğu olayda savcılık, Aner'in Kerimoğlu'nun evine girmeye çalıştığını, eşine "Öldüreceğim" dediğini ve genç kadına da, "Varoş, sefil karı, utanmaz" mesajı attığını belirledi. "Hakaret", "kadına karşı tehdit" ve "konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs" suçlarından 6 yıla kadar hapsini istedi.

Kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile yine kendisine ait başka bir giyim markasına sahip Ayça Kerimoğlu davalık oldu.Bir turizm şirketinin kurucu CEO'su iş adamı Bertan Aner 2020 yılında Ayça Kerimoğlu'dan boşandı, evliliğin bitmesine gerekçe olarak gösterilen Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi.

İddiaya göre hakarete maruz kalan ve "Kocanı aldım" mesajlarına muhatap kalan Ayça Kerimoğlu, Burcu Tandoğan Aner aleyhine koruma kararı aldırdı.

Kocanı aldım kavgasına 6 yıl hapis talebi! Ünlü iş kadınları uzlaşamadı, dava açıldı
"SEFİL VAROŞ"

Ayça Kerimoğlu ayrıca avukatı aracılığı ile savcılığa başvurdu, eski eşinin yeni eşi olan Burcu Tandoğan Aner'in kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

EVE ÇIKMAK İSTEMİŞ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, geçen yıl nisan ayında Bertan Aner'in çocuğunu görmeye geldiğinde eşi Burcu Tandoğan Aner'in bu durumdan haberdar olarak Ayça Kerimoğlu'nun oturmuş olduğu siteye, genç kadının evine girmek için geldiği ancak asansör şifresini bilmediği için eve çıkamadığı anlatıldı.

6 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Ayrıca Burcu Tandoğan Aner'in eşine, Ayça Kerimoğlu'nu kast ederek "öldüreceğim" şeklinde mesaj atıp genç kadına da "varoş, sefil karı, utanmaz '' şeklinde hakaret içerikli mesaj gönderdiğini kaydeden savcılık, şüphelinin ifadesinde suçsuz olduğunu söylediğini ancak suç işlediğinin anlaşıldığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2024 16:57

İLGİLİ HABERLER