Komşular arası 'patates' kavgası: 2 yaralı

••1 dk okuma
Komşular arası 'patates' kavgası: 2 yaralı

Hızlı Özet

“Adana'da komşular arası 'Yarım çuval fazla patates aldın' kavgasında 1 kişi tüfekle kolundan, 1 kişi de darp nedeniyle kafasından yaralandı.”






Adana'da komşular arası 'Yarım çuval fazla patates aldın' kavgasında 1 kişi tüfekle kolundan, 1 kişi de darp nedeniyle kafasından yaralandı.



Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Cumhuriyet Mahallesi 1039 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, kentte patates başakçılığı yaparak geçimlerini sürdüren Kaya ve Yüksel aileleri arasında akşam saatlerinde 'Yarım çuval fazla patates aldın' tartışması çıktı.



Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada Kaya ailesinden 2 kişi av tüfeğiyle komşularına ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla 19 yaşındaki Cemile Yüksel kolundan yaralanırken, kardeşi 17 yaşındaki Emirhan ise darp nedeniyle kafasından yaralandı.



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, sokağın hemen yanında yapılan kır düğününün ise silahlı kavgaya rağmen devam etmesi dikkat çekti.



 

Bu haber 829 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üniversite hocası parkta bir adamla uygunsuz yakalandı, kovuldu
Asayiş

Üniversite hocası parkta bir adamla uygunsuz yakalandı, kovuldu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir parkta gece saatlerinde yaşanan olay kentin gündemine oturdu. Bir parkta uygunsuz vaziyette yakalanarak gözaltına alınan araştırma görevlisi ve doktor Ö.F.U. görevden uzaklaştırıldı.

Habervitrini10177 Görüntüleme
7 yaşındaki ilkokul öğrencisinin çantasından tabanca çıktı...
Asayiş

7 yaşındaki ilkokul öğrencisinin çantasından tabanca çıktı...

Müteahhitlik yaptığı öğrenilen R.E.'nin emniyetteki ifadesinde, tabancanın kendisine ait ruhsatlı silah olduğunu, silahı oğlunun çantasına kendisinin koyduğunu ve daha sonra çantada unuttuğunu söylediği öğrenildi.

Habervitrini12976 Görüntüleme
Ankara merkezli 5 ilde "konut dolandırıcılığı" soruşturmasında 8 gözaltı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Ankara merkezli 5 ilde "konut dolandırıcılığı" soruşturmasında 8 gözaltı

Ankara merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) ait arsayı kurdukları kooperatifin mülkiyetindeymiş gibi göstererek 17 kişiyi yaklaşık 90 milyon lira dolandırdıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı.

Habervitrini11124 Görüntüleme
‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu
Asayiş

‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu

İstanbul'da yargısal süreçlere menfaat karşılığında müdahale edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada adliyelerdeki hakim ve savcılarla kurdukları ilişkiler aracılığıyla dosyaları etkiledikleri öne sürülen ve aralarında 2 avukatın da bulunduğu 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habervitrini14646 Görüntüleme