Asayiş
  • 24.7.2024 15:41

Köpek saldırısı dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk 18 gün yaşam mücadelesi verdi

Adana'daki köpek saldırısı dehşet saçtı. 5 yaşındaki minik Abbas Casim, portakal bahçesinde başıboş köpekler tarafından korkutan saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Casim, 18 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Baba Hasan Casim, 'Şimdiye kadar köpekleri kimse kaldırmadı. Köpekler hala burada' ifadelerini kullandı.

Köpek saldırısı dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk 18 gün yaşam mücadelesi verdi: ’Köpekler hala burada’

KÖPEK SALDIRISI DEHŞET SAÇTI!

Adana'da 18 gün önce sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Abbas Casim (5), taburcu oldu. Evine dönen küçük Casim, "Çok korkmuştum. İyileştiğim için mutluyum" dedi.

Evine dönen küçük Casim, "Çok korkmuştum. İyileştiğim için mutluyum" derken baba Hasan Casim (27), "Oğlumun neredeyse yaralanmayan yeri yok. Abbas'a bu olduktan sonra çocuklar çok korkuyor. Aşağıya hiç inmiyorlar, hiç gezmiyorlar. Burada köpekler tehdit oluşturuyor. Olaydan sonra da kimse gelip köpekleri almadı" dedi.

Köpek saldırısı dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk 18 gün yaşam mücadelesi verdi: 'Köpekler hala burada'

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, 5 Temmuz'da Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir çiftlik evinde yaşayan Suriye uyruklu 5 yaşındaki Abbas Casim, arkadaşlarıyla oyun oynamak için evin etrafında bulunan portakal bahçesinde gezintiye çıktı.

Çocuğunu aramak için eve gelen ve bahçeyi dolaşmaya çıkan baba Hasan Casim, oğlunu kanlar içinde yerde yatar halde buldu. Küçük çocuk, önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne daha sonra ileri tedavisi için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Köpek saldırısı dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk 18 gün yaşam mücadelesi verdi: 'Köpekler hala burada'

ÇOK SAYIDA DİKİŞ ATILDI

Başı, kolları, karnı ve bacakları başta olmak üzere vücudunun birçok yerden yaralanan Abbas Casim, hastanede günlerce yaşam mücadelesi verdi.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2024 15:47

İLGİLİ HABERLER