Gündem
  • 21.1.2022 23:23

Külliye'den Sedef Kabaş'a sert tepki!.. Müptezel

Sedef Kabaş, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" gibi küstah ifadeler kullandı. Kabaş'ın sözlerine sosyal medyadan çok sert tepki yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl almaz hakaretlerde bulunan gazeteci Sedef Kabaş'a Külliye'den çok sert sözlerle cevap geldi..
Erdoğan'ın sözcüsü İbrahim Kalın Sedef Kabaş için Müptezel dedi.
Kalın şöyle dedi; "Cumhurbaşkanımızın şahsına ve Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik hakaret dolu sözler, söyleyenin zavallı ve müptezel halini ortaya koymuştur. Bu aziz millet, hadsizlere inat Cumhurbaşkanımıza da onun makamına da sahip çıkmaya devam edecek. "

Sedef Kabaş'a 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma

TELE1 televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylediği sözler nedeniyle gazeteci Sedef Kabaş hakkında, “Cumhurbaşkanına Hakaret” suçundan Soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat yazılarak, ilgili yayın kaydının temini ve incelenip tutanak tanzim edilmesi, şüphelinin kimlik ve adres bilgilerinin tespiti ile savunmasının alınması istendi.

Güncellenme Tarihi : 21.1.2022 22:40

İLGİLİ HABERLER