Spor
  • 25.9.2024 16:50

Kürşad Yılmaz, Bahçeli'ye iki aylık bebeğini götürdü

Kürşad Yılmaz 2 aylık bebeğiyle Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Suç örgütü lideri Yakup Kürşad Yılmaz, Temmuz ayında dünyaya gelen oğlu ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Yılmaz, Bahçeli ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dualarını aldık” notunu düştü.

Kürşad Yılmaz geçen yıl avukat Belma Ünal ile evlenmişti. 64 yaşında baba olan Yılmaz oğluna Devlet İbrahim Kürşad ismini verdi.

2 aylık bebeği ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Yılmaz, Bahçeli ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bahçeli'nin bebeğin isminin 'Devlet' olduğunu öğrenince gülümsediği öğrenildi.

Yakup Kürşad Yılmaz, fotoğrafa şu notu düştü:

"Evlâdı olmaktan her daim gurur ve onur duyduğum Türk dünyası lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, şahsımı çok anlamlı bir ziyaretle makamına kabul etti. Liderim Sayın Bahçeli ile yeni dünyaya gelen evladım 'Devlet İbrahim Kürşad' aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık. Allah herkesin evladını korusun..."

Yılmaz geçtiğimiz haftalarda çakarlı araçla yaptığı ziyaretlerle gündeme gelmişti. Yılmaz'ın kullandığı aracın MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal adına ruhsat kaydının bulunduğu ortaya çıkmıştı.



 

Güncellenme Tarihi : 25.9.2024 16:53

İLGİLİ HABERLER