Kuzeninin alacağı için görüşmeye gitti, tabancayla vurularak öldürüldü

2 dk okuma
Kuzeninin alacağı için görüşmeye gitti, tabancayla vurularak öldürüldü

Hızlı Özet

Bu sırada olay yerinde bulunanlar Uğur Akyol'a kalp masajı yapmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi ağır yaralı Akyol'a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Akyol hayatını kaybetti.

Antalya'da, kıraathanede çıkan tartışma sonucu Uğur Akyol tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi F.D., taksiyle kaçmaya çalışırken motorize yunus ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı
T24 Haber Merkezi

Antalya'da Uğur Akyol, amca oğlunun daha önce çalışıp parasını alamadığı kıraathaneye görüşmeye gitti. İş yeri sahibinin yeğeniyle çıkan tartışma sonucu tabancayla vurulan Uğur Akyol, hastanede hayatını kaybetti. Taksiyle kaçmaya çalışan cinayet şüphelisi ise motorize yunus ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2447 sokak üzerinde yer alan bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre Uğur Akyol, amca oğlunun daha önce çalıştığı kıraathanenin sahibiyle sigorta işlemleri ve kalan parasının verilmesi için telefonda görüştü.

Daha sonra Akyol, iş yeri sahibi ve iş yeri sahibinin yeğeni F.D.'nin yanına kıraathaneye gitti. Görüşme sırasında Uğur Akyol ve F.D. arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kıraathane dışına kadar taşan tartışma sonrası F.D., yanında taşıdığı tabancayla Uğur Akyol'a ateş etmeye başladı. Sol omuz ve bel kısmından vurulan Uğur Akyol yaralanırken, sesleri duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bu sırada olay yerinde bulunanlar Uğur Akyol'a kalp masajı yapmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi ağır yaralı Akyol'a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Akyol hayatını kaybetti.

Motorize yunus ekipleri tarafından yakalandı
F.D. ise suç aletini aynı mahallede 2442 sokak üzerine atarak taksiyle olay yerinden kaçmaya çalıştı. Motorize yunus ekipleri taksiden inen ve yaya olarak kaçmaya kalkışan F.D.'yi yakalayıp, gözaltına aldıktan sonra Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

Cinayet olayının yaşandığı kıraathane ve çevresinde olay yeri inceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, çevrede güvenlik kamerası incelemesi de yaparken, olay anında sokak üzerinde bulunan atıl durumdaki bir otomobilin camları da mermi isabet etmesi nedeniyle parçalandı.

Gözaltına alınan ve karakola götürülen F.D.'nin sorgusu sürüyor. Uğur Akyol'un cenazesi ise bu sabah Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Akyol'un cenazesinin Antalya'da toprağa verileceği öğrenildi. (DHA)

Bu haber 1013 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak
Asayiş

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak

Gösterişli yaşamı ve düğünündeki altın görüntülerinin ardından gözaltına alınıp kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Vanlı Kara Haydar olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan

Habervitrini14014 Görüntüleme
Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi
Asayiş

Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi

İstanbul’dan Hayrabolu’ya seyir halinde olan Hamdi Mor’un kullandığı otomobile, Canhıdır Köprüsü’nün altında silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan 45 yaşındaki Mor, kaldırıldığı Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı; jandarma ve polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışması sürüyor.

Habervitrini11066 Görüntüleme
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe
Asayiş

Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe

Rojin Kabaiş soruşturmasında Kabaiş ailesinin avukatı Abdurrahman Karabulut, Mersin’de hazırlanan bilirkişi raporunun tamamlandığını açıkladı. Raporda yeni kamera kayıtlarına yer verildi. Rojin’in cep telefonunun bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin şüpheli hareketleri ve yine Rojin’in kaybolduğu akşam Bardakçı köyündeki bir evde şüpheli bir hareketlilik dikkat çekti. İşte dosyadaki 4 şüpheli detay…

Habervitrini10784 Görüntüleme
Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama
Asayiş

Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek’in açıkladığı "Sokaklar Güvende" operasyonu kapsamında 21 şüpheli tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10571 Görüntüleme