Gündem
  • 9.6.2023 16:12

LGBT skandalında yeni gelişme: İşletme geri adım attı

İstanbul Şişli’de bir AVM’de LGBT’liler için özel tuvalet yapıldı. Tüm Türkiye’den tepki yağdı. Bunun üzerine işletme geri adım attı. Özür mesajı paylaştı…

LGBT skandalında yeni gelişme: İşletme geri adım attı. Özür mesajı yayınladı

LGBT terörü hız kesmedi. İstanbul Şişli'de yaşanan skandala ise tüm Türkiye'den tepki gecikmedi. Dün, Şişli'deki bir AVM'de LGBT'liler için tuvalet açıldı.

Aşçılık eğitimi verilen bir restoranın olduğu kısımda erkek, kadın ve engelliler için tuvaletlerin olduğu bölümde ayrıca LGBT'nin sembolü olan gökkuşağının başka bir kapıda yer alması, tepki topladı.

Vatandaşlar tarafından bu olayın bilinçli ve toplumun değerlerine karşı saldırı boyutuna ulaşması sonucu amblemi yapan kuruluş geri adım attı. Yaptıkları çalışmada yanlış anlaşıldıklarını belirterek erkek, kadın ve engelliler için tuvaletlerin olduğu bölümde ayrıca LGBT'nin sembolü olan gökkuşağının başka bir kapıda yer almasının amacının tuvaletlerin yoğun olduğu zamanlarda kadın erkek karışık olarak kullanım için tasarlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada , "Diğer tuvaletlerin yoğun olduğu zamanda ortak kullanım için tasarlanan alanlarımız, bu sebeple yeniden düzenlenmiştir. Yanlış anlaşılmadan dolayı üzüntülerimizi paylaşırız. Saygılarımızla" ifadesi kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2023 16:20

İLGİLİ HABERLER