Yaşam
  • 27.12.2021 12:00

Linet’in havuzlu süper lüks evi gündem oldu

Linet’in havuzlu süper lüks evi görenleri büyüledi! Göz kamaştıran evi gündem oldu!

Estetikle adeta bambaşka birine dönüşen şarkıcı Linet son olarak kısacık kestirdiği saçları ile hayranlarına sürpriz yapmıştı. Şarkıcı Linet, önceki akşam Gürcistan'ın Batum şehrinde konser verdi. Linet, röportaja başlamadan önce "Güzel çıkmış mıyım?" diyerek gazetecilerin çektiği fotoğrafları inceledi. Linet, zaman zaman sosyal medyada paylaşım yaptığı eviyle ilgili de şu ilginç detayı paylaştı. İşte şarkıcı Linet'in göz kamaştıran lüks dairesi için söyledikleri…

Şarkıcı Linet, önceki akşam Gürcistan'ın Batum şehrinde konser verdi. Bir otelin 5'inci kuruluş yıldönümü kapsamında sahneye çıkan şarkıcı, sahne öncesi muhabirler ile bir araya geldi.Linet, röportaja başlamadan önce "Güzel çıkmış mıyım?" diyerek gazetecilerin çektiği fotoğrafları inceledi.

Konu fotoşop kullanımından açılınca ise şöyle konuştu: "Fotoşop güzel bir şey. Estetik gibi… Aşırıya kaçmadan, tadında ve dozunda olduğu zaman güzel. Resimlerde ışık çok önemli ve bu ışığı her daim her yerde bulamıyorsunuz.

Her zaman makyajlı da olmuyoruz. Hoşuma gidiyor." Saçında değişiklik yapmayı da sevdiğini belirten Linet, "Gerekirse saçlarımı sıfır bile yaparım. Hiç önemli değil. Böyle deliliklerim var" diye konuştu.

'EVİNDE PARTİ YAPALIM' DİYORLAR

Linet’in havuzlu süper lüks evi görenleri büyüledi! Göz kamaştıran evi gündem oldu!

Linet’in havuzlu süper lüks evi görenleri büyüledi! Göz kamaştıran evi gündem oldu!

Linet, zaman zaman sosyal medyada paylaşım yaptığı eviyle ilgili de şu ilginç detayı paylaştı: "Gelen tekliflere hayret ediyorum.

Kız isteme için, havuz partisi yapmak için, nişan için, düğün için, dizi için, reklam çekmek için isteyen çok." Linet ardından da espri yaptı: "Bu gidişle benim daireyi platoya çevireceğim!"

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.12.2021 12:09

İLGİLİ HABERLER