Asayiş
  • 5.2.2021 13:37

Lüks villada yakalanan FETÖ'cü bakın nasıl gizlenmiş

FETÖ üyesi dernek başkanı lüks villada saklanmış! Baskına karşı villayı güvenlik kameralarıyla donatmış

Ankara'da, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olmaktan aranan ve örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Emin Erener saklandığı evde yakalanmıştı. Erener’in lüks bir villada eşi ile birlikte saklandığı olası baskınlar içinde villanın etrafını güvenlik kameralarıyla donattığı ortaya çıktı.

FETÖ üyesi dernek başkanı lüks villada saklanmış! Baskına karşı villayı güvenlik kameralarıyla donatmış

Ankara'da, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olmaktan aranan ve örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Emin Erener saklandığı evde yakalanmıştı. Erener'in lüks bir villada eşi ile birlikte saklandığı olası baskınlar içinde villanın etrafını güvenlik kameralarıyla donattığı ortaya çıktı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari FETÖ üyelerinin yakalanması için özel bir ekip kurdu. Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ'ye üye olmaktan 5 yıldır aranan ve örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Emin Erener'i karısıyla birlikte saklandığı Çankaya'nın Beytepe Mahallesindeki "gaygubet" evi tespit edili.

BASKINA KARŞI GÜVENLİK KAMERALARI KURMUŞ

Erener'in gizlendiği adrese baskın düzenleyen polis, lüks villanın dört bir yanının olası bir baskından korunmak için Erener tarafından güvenlik kameralarıyla donatıldığı belirlendi. Kameralarla izlenen lüks villaya yapılan operasyonla Emin Erener ile eşi Nesrin Erener gözaltına alındı, aramalarda ise altın kaplamalı ruhsatsız silah ele geçirildi.

 

ERENER TUTUKLANDI

FETÖ üyesi Emin Erener'in örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu, kapatılan Zaman Gazetesinin ortaklarından Alaattin Kaya ile İmaj Dış Ticaret şirketinin ortağı olduğu tespit edildi. Emniyette işlemleri bitmesinin ardından adliyeye sevk edilen Emin Erener, tutuklanarak cezaevine konuldu. Silahlı Terör örgütüne üye olma suçundan 5. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından aranan Nesrin Erener'in ise emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.2.2021 13:43

İLGİLİ HABERLER