Spor
  • 24.6.2024 10:53

Macar futbolcunun korkutan anları

İskoçya-Macaristan maçında yürekler ağza geldi! Oyuncunun etrafına battaniye çekildi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 A Grubu'nun 3'üncü ve son haftasında İskoçya ve Macaristan karşı karşıya geldiği maçta korku dolu anlar yaşandı. Kaleci ile çarpışma sonucu yerde kalan Macar futbolcu Barbanas Varga baygınlık geçirdi ve sedye ile ambulansa taşındı.

EURO 2024 A Grubu'nun 3. maçında İskoçya ve Macaristan kozlarını paylaştı. Müsabakanın 69. dakikasında yürekler ağza geldi. İskoçyalı kaleci Angus Gunn ile çarpışması sonucu yerde kalan Barbanas Varga, sedye ile ambulansa taşındı.

SERBEST VURUŞ KULLANILDI

Karşılaşmanın 68. dakikasında Macaristan'da Szoboszlai soldan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direğe açılan top dışarı çıktı.

İKİ FUTBOLCU YERDE KALDI

İKİ FUTBOLCU YERDE KALDI

Bu pozisyon sonrası İskoçyalı kaleci Angus Gunn ile çarpışması sonucu yerde kalan Macar futbolcu Barbanas Varga baygınlık geçirdi.

 

SAĞLIK GÖREVLİLERİ OYUNA GİRDİ

SAĞLIK GÖREVLİLERİ OYUNA GİRDİ

Sağlık görevlileri bir anda sahaya girdi. İki takım futbolcuları bu pozisyonda büyük üzüntü yaşadı. Barnabas Varga'nın baygınlık geçirdiği gözlemlendi. Macar futbolcular, sağlık görevlilerinin takım arkadaşlarına müdahale ettikleri anların görüntülenmemesi için oyuncunun ve görevlilerin etrafına set ördü.

 

OYUNDAN ÇIKTI

OYUNDAN ÇIKTI

Barnabas Varga, yapılan ilk müdahale sonrası saha kenarına geldi. Macar futbolcu, karşılaşmanın 74. dakikasında yerini Martin Adam'a bıraktı.

SON DURUMU AÇIKLANDI

SON DURUMU AÇIKLANDI

Yapılan kontrollerin ardından Barnabas Varga'nın bilincinin yerinde olduğu açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2024 10:55

İLGİLİ HABERLER