Asayiş
  • 18.6.2023 10:40

Mehmet Hanefi Çagana'nın kızı : Babam beni öldüremediği için intihar etti

Kayıp kızı Rukiye Çagana'yı arayan Mehmet Hanefi Çagana dün evinde silahla intihar etti. Rukiye Çagana, babasının intiharının ardından katıldığı canlı yayında "Beni öldüremediği için kendini öldürdü" dedi.

21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın kaybındaki iddialar! - Müge Anlı ile Tatlı  Sert 13 Haziran 2023 - YouTube

30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın babası Mehmet Hanefi Çagana Müge Anlı'nın programına çıkarak kızını aramaya başladı.

Tüm çalışmalara rağmen genç kızdan haber alınamazken dün akşam saatlerinde acı bir haber geldi.

Müge Anlı'nın programında aile dramı; Birileri ölmek zorunda mıydı?

Mehmet Hanefi Çagana, Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'taki evinde başına dayadığı silahla intihar etti. Çagana'nın ölümünün ardından günlerdir aranan Rukiye Çagana ortaya çıktı.

Müge Anlı'da kızını arayan baba intihar etti! Canlı yayına çıkan genç  kadının dile getirdikleri akıl alır gibi değil - Son Dakika

"Ben ölü olacaktım"

Canlı yayına çıkan Rukiye Çagana babasının ölümüne ilişkin "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayandırdı. Her olayda bu silah ortaya çıkıyordu. 33 gündür her şeyi biliyordu, ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulabilseydi, ben ölü olacaktım. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'da kızını arayan baba intihar etti! Canlı yayına çıkan genç kadının söyledikleri kan dondurdu

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2023 23:57

İLGİLİ HABERLER