Gündem
  • 29.3.2024 11:37

MHP'den Erbakan'a.. CHP'nin değirmenine su taşımaya utanmıyor musun?

MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, İstanbul'da aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisinin İstanbul’da aday çıkarmasına yönelik de eleştirilende bulunan Aydın, "Aslında yani Cumhur İttifakı içerisinde şimdi bir milli görüş mirası sahibini artık AK Parti'ye geçtiği kanaatim bu, milletimizde hasıl oldu ki bu kadar oraya destek oldular. Şimdi öylesine bir babanın bir evladı işte bugün yola çıktılar. 

Ya İstanbul'da Allah aşkına yani yapacağınız işin, atacağınız taşın kimi ne kadar ürküteceğinin hesabını iyi yapmak lazım. Bu bir vebaldir, sorumluluktur. Bu vebalin altında kalamayacağını söyleyenler istifa edip kitlesel olarak efendim parti değiştiriyor ama nasıl bir üst akıl, böyle bir yönlendirme yaptıysa İstanbul'da aday çıkarmaları çok garip bir şey. 

Yani herkes oy potansiyelini biliyor. Bunlar amaç üzüm yemek mi? Bağcıyı dövmek mi? Cumhuriyet Halk Partisi de DEM’in buradaki amacı daha önce altının başında bir araya gelenler bunu itiraf ettiler. Biz tek amacımız Tayyip Erdoğan'a alaşağı etmekti. Cumhur İttifakı'nı sekmeye uğratmaktı. Başaramadık dediler. Peki bundan ders çıkaramadınız mı? Şimdi yazık değil mi? Sizin milli duruşunuz var. 

Böylesine gayri milli bir söylem içerisinde olan Sayın İmamoğlu'na dolaylı bir destek sağlama adına niye aday çıkarıyorsunuz? Bir milletvekilleri işte istifa etti. Yönetim kurullarında korkunç bir göç var. Ben inanıyorum ki gerçekten bu partiyi umut görüp rahmetlinin efendim hatırasına bağlı olarak buna destek vermeyi düşünen birçok insan bu karardan dolayı da desteğini çekecektir diye düşünüyorum.” dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2024 11:47

İLGİLİ HABERLER