Gündem
  • 29.6.2024 19:21

MHP'den Özgür Özel'e.. Yakında çevirdiğin filmleri sana izlettireceğiz

MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e "yakında" mesajı: Çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "Özgür ayakkabı mağazasını aratmıyorsun, her numara sen de. Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin, harcını karan karmış, temelini kazan kazmış." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "O iki isim, MHP'lilerin bile yaka silktiği adamlar" sözlerine verdiği yanıtta, "Sırada malum belediye başkanlarını cumhurbaşkanı yardımcısı olarak altılı masaya sunma fikrini Sayın Kılıçdaroğlu’na kimin ve nerede anlattığına geldi…Özgür, kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan… Yakında…" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube yayınında, "O iki isim, MHP'lilerin bile yaka silktiği adamlar. Bu ikisini, ikisinden başka savunan yok. Bir de en son Devlet Bahçeli, geçen toplantıda savundu. Ben bunu söyleyince bir sürü MHP'li haber yolluyor, 'Hakikaten biz bunlardan yaka silktik' diyor" şeklinde konuştu.

Özel'e yanıt, "iki isim" diye bahsettiği MHP'lilerden biri olan İzzet Ulvi Yönter'den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Özgür, eğer yaka silkenler varsa bundan sana ne? Şahsına haber gönderen ve memnuniyetini dile getiren işbirlikçiler varsa bundan bize ne?" dedi.

"Sırada malum belediye başkanlarını cumhurbaşkanı yardımcısı olarak altılı masaya sunma fikrini Sayın Kılıçdaroğlu’na kimin ve nerede anlattığına geldi" diye yazan Yönter, "Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan…Yakında…" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2024 19:27

İLGİLİ HABERLER