Spor
  • 16.9.2021 16:30

Milli Takım'da Stefan Kuntz'a sürpriz alternatif!

A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi için geri sayıma geçilmişken Alman basınından sürpriz bir iddia geldi. Kicker, Stefan Kuntz ile anlaşma sağlanamaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun alternatif olarak belirlediği ismin Andriy Shevchenko olduğunu öne sürdü.

Spor Arena Dış Haberler - A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından İstanbul'a gelerek Türkiye Futbol Federasyonu ile prensip anlaşmasına varan Stefan Kuntz'un alternatifi olarak sürpriz bir isim gündeme geldi.

Alman medyasının öne gelen kurumlarından Kicker, Stefan Kuntz ile son anda anlaşılamaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun alternatifleri arasında Andriy Shevchenko'nun bulunduğunu öne sürdü.

URO 2020'DE ÇEYREK FİNALE ÇIKTI, AĞUSTOS'TA GÖREVİNDEN AYRILDI

2016 yılından beri ülkesinin milli takımını çalıştıran 44 yaşındaki genç antrenör Andriy Shevchenko, bu yaz düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdikten sonra sözleşmesinin sona ermesiyle Ağustos ayında Ukrayna Milli Takımı'ndan ayrılmıştı.

Andriy Shevchenko, o dönem sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bugün Ukrayna Futbol Federasyonu ile birlikteliğimiz sona erdi. Milli takımda 5 yıl geçirdim. Modern futbol oynayabilecek kapasitede olduğumuzu gösterdik. Federasyon başkanı, yönetim kurulu, taraftar ve futbolculara minnettarım. Futbolumuzun rekabetçi, üretken ve heyecan verici olabileceğini kanıtladık." ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 16.9.2021 20:08

İLGİLİ HABERLER