Ekonomi
  • 13.6.2024 13:21

Motorine zam geldi

1,34 TL'lik zam! 13 Haziran 2024 benzin ve mazot fiyatı ne kadar?
Akaryakıt fiyatları, motorine zam gelmesiyle yükseldi. Benzin ve mazot fiyatı üzerinde belirleyici olan BRENT, ABD'de talebin azalacağına dair işaretlerle baskılanırken araç sahipleri bu durum akaryakıt fiyatları tarafına da yansıyacak mı merak ediyor. Peki mazot fiyatı (motorin fiyatları) için gelen zam ile değişen akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? Yeni indirim, zam var mı? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları gece yarısı itibariyle motorin fiyatları için gelen zam ile değişti. BRENT yükselişine bugün ara verirken, yaşanan gerilemelerin de benzin veya mazot fiyatı tarafına yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor. Zam sonrası motorin fiyatları ne kadar? Yeni indirim, zam var mı? Merak edilenler yanıt buldu.


MOTORİNE ZAM GELDİ

Benzin ve mazot fiyatı başta olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan Brent petrol, dün açıklanan ABD enflasyon verisi sonrası 83,34 dolara kadar yükselirken, bugün ABD'de talebin azaldığına işaret eden verilerle düşüşe geçti. BRENT'teki yükselişler akaryakıt fiyatları cephesine zam olarak yansırken, düşüşlerin yansıyıp yansımayacağı merak konusu oldu. Peki motorine ne kadar zam geldi? Zam sonrası mazot fiyatı ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan BRENT neleri fiyatlıyor?

Güncellenme Tarihi : 13.6.2024 13:22

İLGİLİ HABERLER